Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Ανανέωσε και ο Ανδρεάδης

Share

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού καθώς μετά τον αρχηγό Κώστα Στιβαχτή, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στην ομάδα που αγαπώ για μια ακόμα χρονιά. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω. Ελπίζουμε τη νέα χρονιά να επιτραπεί η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα γιατί μας έχουν λείψει οι φίλαθλοι μας και στόχος μας είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων στην Ελλάδα και να έχουμε μια θετική παρουσία στο Champions League» δήλωσε ο έμπειρος κεντρικός.

Η ανακοίνωση
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Ανδρεάδη. Ο έμπειρος κεντρικός, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας».

Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρεάδη στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στην ομάδα που αγαπώ για μια ακόμα χρονιά. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω. Ελπίζουμε τη νέα χρονιά να επιτραπεί η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα γιατί μας έχουν λείψει οι φίλαθλοι μας και στόχος μας είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων στην Ελλάδα και να έχουμε μια θετική παρουσία στο Champions League».

Ηλίας Λιακόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *