Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοράτα: “Θα μου άρεσε να δουλέψω ξανά με τον Σιμεόνε”

Share

Πόρτες ανοιχτές και αρκετά θετικές διαθέσεις έδειξε ο Άλβαρο Μοράτα σε ερώτηση για το μέλλον του και ενδεχόμενη επιστροφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μοράτα αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από την Ατλέτικο με τα χρώματα της “Κυρίας” του ιταλικού ποδοσφαίρου, δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα πήγε εξαιρετικά. Κατέκτησε, μάλιστα, το Κύπελλο Ιταλίας, που ήταν από τα μοναδικά τρόπαια που διεκδίκησε μέχρι τέλους η Γιουβέντους.

Αυτή τη στιγμή το μέλλον του είναι άγνωστο και ο ισπανός επιθετικός περιμένει σχετικές ενημερώσεις από τους αρμόδιους συλλόγου στον οποίο ανήκει. Η προτίμησή του, ωστόσο, στο να επιστρέψει και να ενσωματωθεί στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμέονε δεν είναι κρυφή. Σε δηλώσεις του στο “Onda Cero” είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι, οι ομάδες αποφασίζουν κι εγώ απλά περιμένω να μου πουν. Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ πως θα μου έκανε καλό να δουλέψω ξανά με τον Ντιέγκο Σιμεόνε».

Από την άλλη, ο ιταλικός τύπος δημοσιεύει πως οι “μπιανκονέρι” θα ήθελαν να επεκτείνουν τον δανεισμό του Μοράτα και διατίθενται να δώσουν στην Ατλέτικο ακόμη και 10 εκατομμύρια.

 

Επιμέλεια: Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *