Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΥΡΩΠΗ

Ήττα για τη Χολόν του Δεδά, στο τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση

Share

Η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα ηττήθηκε με 86-75 από την Ιρόνι Νες Ζιόνα στο δεύτερο αγώνα του πρώτου γύρου του ισραηλινού πρωταθλήματος και πλέον η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στο τρίτο παιχνίδι. 

Η πρόκριση στα ημιτελικά του ισραηλινού πρωταθλήματος για τη Χάποελ Χολόν θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 86-75 από την Ιρόνι Νες Ζιόνα και το Σάββατο (5/6) θα την υποδεχθεί με στόχο να εξασφαλίσει μια θέση στους τέσσερις των πλέι-οφ.

Ο αγώνας ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με την Χολόν να μην μπορεί σε κανένα σημείο να εμφανιστεί ανταγωνιστική. Πρώτος σκόρερ των νικητών αναδείχθηκε ο Τζερόμ Μέγινς με 28 πόντους, ενώ είχε ως άξιο συμπαραστάτη τον Μπράιαν Ανγκόλα με 20. Από τους παίκτες του Δέδα ξεχώρισε ο Σι Τζέι Χάρις με 20 και ο Μίκα Σοκολόφσκι με 18.

Χάποελ Χολόν – Ιρόνι Νες Ζιόνα 1-1

Game 1: Χάποελ Χολόν – Ιρόνι Νες Ζιόνα 92-90

Game 2: Ιρόνι Νες Ζιόνα – Χάποελ Χολόν 86-75

Game 3: Χάποελ Χολόν – Ιρόνι Νες Ζιόνα 5/6

Στα ημιτελικά βρίσκεται από χθες (2/6) η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία πέρασε δύσκολα από την έδρα της Χάποελ Μπερ Σεβά με 92-93 και έκλεισε εισιτήριο για τη τετράδα με 2-0. Εκεί θα βρει την Χάποελ Εϊλάτ που απέκλεισε με τη σειρά της τη Χάποελ Χάιφα.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Χάποελ Μπερ Σεβά 2-0

Game 1: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Χάποελ Μπερ Σεβά 67-56

Game 2: Χάποελ Μπερ Σεβά – Μακάμπι Τελ Αβίβ 92-93

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *