Type to search

Κεντρική ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαντόφσκι: Άγνωστο το μέλλον του στην Μπάγερν

Share

Ο Λεβαντόφσκι σε συνέντευξή του άφησε ανοιχτά πολλά…παράθυρα για την επόμενη σεζόν στην Μπάγερν, αν και το συμβόλαιό του είναι ακόμη ενεργό.

Τι και αν “μαζί” ξεπέρασαν το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ στην Μπουντεσλίγκα με 41 γκολ σε μία χρονιά(40 είχε ο προκάτοχος). Τι και αν δεν του λείπουν σε καμία περίπτωση τα τρόπαια με την Μπάγερν Μονάχου, μιας και τα έχουν κατακτήσει όλα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι δεν δίνει απόλυτες απαντήσεις για το μέλλον του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο γαλλικό κανάλι “Canal+” , δεν απέκλεισε την πιθανότητα να δοκιμαστεί και σε άλλα πρωταθλήματα, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς λήγει το 2023.

«Παραμένω ανοιχτόμυαλος. Νιώθω πολύ καλά στο Μπάγερν, η πόλη είναι υπέροχη, είναι ένας υπέροχος σύλλογος. Είμαι πάντα περίεργος να μάθω μια νέα γλώσσα, μια νέα κουλτούρα. Αλλά αν θα είναι στο ποδόσφαιρο ή μετά την καριέρα μου, ακόμη και δεν το ξέρω», ήταν τα λόγια που ενδέχεται να βάλουν αρκετά κλαμπ στο “τρυπάκι” της απόκτησής του.

Πάντως λίγες μέρες πριν, δημοσιεύματα σε L’Equipe και ESPN ανέφεραν πως ο “Λέβα” επιθυμεί να φύγει από την Μπάγερν έχοντας προορισμό Αγγλία ή Ισπανία.

 

Επιμέλεια: Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *