Type to search

EURO 2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

EURO 2020 : Μαζικές ακυρώσεις εισιτηρίων στην Αγγλία

Share

Χαμός στην Αγγλία για ακύρωση των εισιτηρίων του EURO από την UEFA.

Το σίριαλ του EURO δεν έχει τελειώσει και στην Αγγλία διαδραματίζεται ακόμα ένα επεισόδιο, καθώς η UEFA έχει προχωρήσει σε αρκετές ακυρώσεις εισιτηρίων, όπως αναφέρουν και Άγγλοι φίλαθλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν, ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ακυρώνει κρατημένα εισιτήρια, στέλνοντας μέιλ στους φιλάθλους, με την εξήγηση ότι έχουν διατεθεί περισσότερα εισιτήρια από αυτά που επιτρέπονται βάση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Πολλοί από αυτούς είχαν “κλείσει” θέση στις εξέδρες του Γούεμπλει από το 2019. Η UEFA προχωράει σε επιστροφή των χρημάτων, ωστόσο το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι ενώ έχουν υπάρχουν ακυρώσεις, την ίδια στιγμή αυξάνεται η διάθεση εισιτηρίων από χορηγούς που πωλούνται 5 και 10 φορές περισσότερο από την αρχική τιμή τους και φτάνουν μέχρι τις 1500 λίρες, ακόμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Μέχρι στιγμής, το Γουέμπλει υπολογίζεται ότι θα φιλοξενήσει το 25% της χωριτικότητάς του, δηλαδή 22.500 θέσεις, ωστόσο η βρετανική κυβέρνηση ευελπιστεί το παραπάνω ποσοστό να φτάσει το 50%.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *