Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Coppa Italia: Με 4.300 φιλάθλους ο τελικός Αταλάντα-Γιουβέντους

Share

Ύπο το βλέμμα 4.300 φιλάθλων θα,διεξαχθεί ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ιταλίας, ανάμεσα στην Αταλάντα και την Γιουβέντους την ερχόμενη Τετάρτ(19/5) στο ”Mapei Stadium”. Ο Συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί ρεκόρ ύστερα απο το ξέσπασμα του κορονοϊου. 

Ο Φετινός τελικός Κυπέλλου Ιταλίας δεν θα,διεξαχθεί στο ”Ολιμπικό” της Ρώμης για πρώτη φορά μετα το 2008, όμως αυτό δεν θα είναι η μοναδική διαφοροποίηση στην σύγκρουση ανάμεσα στην Αταλάντα και την Γιουβέντους στην Ρετζίο Εμίλια.

Και αυτό γιατί πέραν απο το ενδιαφέρον στον αγωνιστικό χώρο, και την μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, πρωταγωνιστές θα είναι και οι 4.300 φιλάθλοι που θα βρεθούν στις εξέδρες, αφού για πρώτη φορά μετα απο τον Μάρτιο του 2020 και την εισβολή του κορονοίου στην καθημερινότητα μας, θα υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες.

Μέχρι πρόσφατα ο μεγαλύτερος αριθμός, φιλάθλων που είχε επιτραπεί ήταν 1.000 και όπως ανακοίνωσε η Ιταλική ομοσπονδία, θα βρεθούν 4.300 φίλαθλοι. Δηλαδή το 20% της χωρητικότητας του γηπέδου που χρησιμοποιεί η Σασουόλο.

Εννοείται πως για να επιτραπεί σε κάποιον η είσοδος, θα πρέπει να επιδείξει και το απαιτούμενο πιστοποιητικό, είτε εμβολιασμού, είτε κάποιου πρόσφατου τέστ, που να αποδεικνύει ότι είναι αρνητικός στον ιό.

Ο τελικός θα μεταδοθεί απο το πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης της Ιταλίας(RAI 1) και θα καλυφθεί απο 30 κάμερες.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *