Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίζει και το «Ντραγκάο» για τον τελικό του Champions League

Share

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, η ΟΥΕΦΑ σκέφτεται την έδρα της Πόρτο ως εναλλακτική επιλογή, σε περίπτωση που ο τελικός δεν διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Λίγο πριν από το μεγάλο ραντεβού για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή Ευρώπης και κανείς δεν είναι σίγουρος για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού. Κι ενώ οι συσκέψεις συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, το ενδεχόμενο ο τελικός να μην διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες. Η μέχρι πρότινος επικρατέστερη επιλογή ήταν η διεξαγωγή του τελικού στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Γουέμπλεϊ.

Όμως ένα δημοσίευμα των New York Times, αποκαλύπτει ότι στην ΟΥΕΦΑ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο τελικός να γίνει στο «Ντραγκάο». Η Πορτογαλία ήταν μία από τις ελάχιστες χώρες που μπήκαν στην πράσινη λίστα με τους ταξιδιωτικούς προορισμούς από το Ηνωμέμο Βασίλειο και η έδρα των «δράκων» πληρεί όλες τις προυποθέσεις για να φιλοξενήσει το φετινό μεγάλο ραντεβού της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μιχάλης Παυλόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *