Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Διπλό ανόδου για την Ξάνθη στην Νίκαια,στο κόλπο και ο Εργοτέλης

Share

Τεράστιο διπλό για τους «θρακιώτες» στην Νίκαια, που τους τοποθετεί μόνους πρώτους στην βαθμολογία. Στην 3η θέση ο Ιωνικός, που υστερεί στην ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό. Νίκη στο ντέρμπι για τον Εργοτέλη που τον βάζει γερά στο κόλπο της ανόδου.

Σημαντικές ανακατατάξεις στην βαθμολογία της Super League 2, μετά την επικράτηση της Ξάνθης με 2-0 στην έδρα του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Ιωνικού. Η ομάδα της Θράκης σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι «νικαιώτες» έπεσαν στην τρίτη καθώς μετά την νίκη του Λεβαδειακού με 4-0 απέναντι στον Διαγόρα ισοβαθμούν με τους «βοιωτούς», υστερώντας στην ισοβαθμία λόγω χειρότερης επίθεσης.

Σοβαρές ελπίδες για την άνοδο έχει και ο Εργοτέλης μετά την νίκη του στο ντέρμπι της Κρήτης με 2-0 απέναντι στα Χανιά. Οι κρητικοί βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Ξάνθη και στο -2 από Λεβαδειακό και Ιωνικό στην μάχη για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.Έτσι με 4 ομάδες σε απόσταση τριών βαθμών, οι εναπομείνασες δύο αγωνιστικές αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον καθώς υπάρχουν αρκετά μεταξύ τους παιχνίδια που θα κρίνουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF

  1. Ξάνθη 48
  2. Λεβαδειακός 47
  3. Ιωνικός 47
  4. Εργοτέλης 45
  5. Χανιά 39
  6. Διαγόρας Ρόδου 30
  • Ο πρώτος προβιβάζεται στην Super League 1, ενώ ο δεύτερος θα δώσει διπλό αγώνα μπαράζ με τον 13ο της πρώτης κατηγορίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ιωνικός- Ξάνθη 0-2

Λεβαδειακός– Διαγόρας Ρόδου 4-0

Εργοτέλης- Χανιά 2-0

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/5)

Διαγόρας – Ιωνικός

Ξάνθη- Εργοτέλης

Λεβαδειακός – Χανιά

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/5)

Ιωνικός – Εργοτέλης

Ξάνθη – Λεβαδειακός

Χανιά – Διαγόρας Ρόδου

 

Μιχάλης Παυλόπουλος

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *