Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Μαρτίνς : “ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες που έπαιξαν σήμερα”

Share

Η λευκή ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με τον Αστέρα δεν άρεσε στον τεχνικό των “ερυθρολεύκων”, ο οποίος κρατάει την καλή εικόνα που έβγαλαν οι “μικροί” της ομάδας.

Το 0-0 του Ολυμπιακού στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” , κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 8η αγωνιστική των plaoffs της Super League, δεν ικανοποίησε τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο τόνισε ότι του άρεσε η απόδοση των Τζολάκη, Καλογερόπουλο, Σουρλή και Καραργύρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού μετά τη λήξη του αγώνα :

«Ήταν ένα απλό παιχνίδι χωρίς ένταση, δεν έχουμε πάρα πολλά να πούμε, ένα παιχνίδι λίγο σκέτο, λίγο χωρίς ουσία. Γενικότερα η απόδοση της ομάδας δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλή, αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος ευθύνεται γι’ αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες που έπαιξαν σήμερα, περισσότερο από άλλες φορές.

Εικόνες σαν κι αυτή των παλιών που χειροκρότησαν τους νέους πραγματικά είναι όμορφες για την ομάδα μας. Όμως αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι στα επόμενα τρία παιχνίδια η απόδοση μας πρέπει να είναι καλύτερη αν θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και γι’ αυτό η ομάδα συνολικά πρέπει να είναι καλύτερη και η απόδοση μας πιο υψηλή για να τελειώσουμε με νίκες.

Ο τελικός του Κυπέλλου θα έχει δικά του χαρακτηριστικά, διαφορετικά από το παιχνίδι της Τετάρτης. Στο “Καραϊσκάκη” την Τετάρτη θα παίξουμε ένα ντέρμπι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Γενικότερα, οι παίκτες στον τελικό θα πρέπει να έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *