Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: Ξανά με δοκιμές και οδηγό τα νιάτα

Share

Τα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός αλλά και τις αγωνιστικές δοκιμές που κάνει στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος τα οποία έχουν μετατραπεί σε… προετοιμασία για τους ερυθρόλευκους.

Έτσι και σήμερα στην Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα (17:15, Novasports2HD) ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς (και μη) ποδοσφαιριστές ενόψει του πλάνου της νέας σεζόν διατηρώντας το εκτεταμένο ροτέισον που χρησιμοποιεί εδώ και καιρό. Από την άλλη, οι Αρκάδες έχουν χάσει προ πολλού τη μάχη τη Ευρώπης, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως θα κατεβαίνουν αδιάφοροι στους εναπομείναντες αγώνες.

Στο 4-2-3-1 του Αστέρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιφτσής, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Κώτσιρα, Χριστόπουλο, Σουάρεθ και Άλβαρες. Στα χαφ θα παίξουν οι Βαλιέντε και Μουνάφο, με τους Κρέσπι, Γκόμες, Τιλίκα να είναι πίσω από τον Μπαράλες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Τασουλής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κάρδαρης, Μπελόκ, Γκόμες, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Ρίτζις και Αλί Μπαμπά. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λουίς Φερνάντεθ, Καπίγια και Ιγκλέσιας, ενώ δεν θα είναι διαθέσιμος και ο Σίτο για λόγους αποφόρτισης.

Με 4-2-3-1 πρόκειται να παραταχθούν και οι Πειραιώτες με τον Τσολάκη για άλλη μια φορά κάτω από τα γκολπόστ ενώ μπροστά του θα βρίσκεται η τετράδα των Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλου, Σεμέδο και Χολέμπας. Τη δυάδα στα χαφ θα απαρτίζουν Μπουχαλάκης και Σουρλής, στα εξτρέμ θα είναι οι Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, στην κορυφή της επίθεσης ο Κάιπερς κι από πίσω του σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Βαλμπουενά.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Χασάν και Ελ Αραμπί. Εκτός είναι για να πάρουν ανάσες οι Σα, Εμβιλά και Φορτούνης, αλλά και ο Μπα, ο Λαλά, ο Κρίστινσον και ο Παπαδόπουλος.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *