Type to search

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χέρτα – Φράιμπουργκ: ένας ακόμη τελικός για τους γηπεδούχους.

Share

Στο εξ αναβολής ματς της 30ης αγωνιστικής, η προτελευταία της βαθμολογίας Χέρτα υποδέχεται την Φράιμπουργκ με στόχο να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν σε αγωνιστική δράση έπειτα από 23 μέρες, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Μάιντζ. Η απουσία της είχε να κάνει με τα κρούσματα κορονοϊού που εμφανίστηκαν στην ομάδα και την κράτησαν εκτός προπονήσεων μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή. Στην Χέρτα εστιάζουν, τώρα, στα παιχνίδια τόσο με Φράιμπουργκ όσο και με Αρμίνια Μπίλεφελντ (μέσα σε διάστημα 3 ημερών) που θα κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον του συλλόγου. Αγωνιστικά, ο Παλ Ντάρνταϊ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιαρστάιν (λόγω κορονοϊού), Πλάτενχαρντ και Λουκεμπάκιο.

Σχετικά με τους φιλοξενούμενους, ο Κρίστιαν Στράιχ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα με γεμάτο οπλοστάσιο, καθώς ο Σανταμαρία εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί. Σε δηλώσεις του, ο 55χρονος Γερμανός τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει στα ίσα όλα της τα παιχνίδια μιας και η Φράιμπουργκ θα έχει ρυθμιστικό ρόλο στην μάχη της παραμονής (06/05 με Χέρτα, 09/05 με Κολωνία εκτός). Πέρα από αυτό, εξακολουθεί να έχει μαθηματικές ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο μέσω κατάληψης της έβδομης θέσης.

Πιθανές 11άδες.

Χέρτα (3-4-1-2):

Σβόλοφ, Κλίντερ, Σταρκ, Ντάρνταϊ, Τσεϊφάουκ, Τουζάρ, Κεντίρα, Μίτελστεντ, Νταρίντα, Κόρδοβα, Κούνια.

Φράιμπουργκ (3-4-1-2):

Μίλερ, Λίνχαρτ, Σλότερμπεκ, Χάιντς, Σμιντ, Σανταμαρία, Χέφλερ, Γκίντερ, Σάλαϊ, Γκρίφο, Ντεμίροβιτς.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *