Type to search

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

  Διπλό παραμονής για την Μάιντζ επί της Κολωνίας.  

Share

Σπουδαίο αποτέλεσμα για την Μάιντζ του Σβένσον που πέρασε νικηφόρα με 3-2 από τη έδρα της Κολωνίας και έκανε τεράστιο άλμα παραμονής στην κορυφαία Γερμανική λίγκα.

Σε ένα ματς με χαρακτήρα «Ο θάνατός σου η ζωή μου», Κολωνία και Μάιντζ έδωσαν μια μάχη με φόντο την παραμονή στην Bundesliga και την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Και το περιεχόμενο της αναμέτρησης δικαίωσε εις το έπακρον τις αναμενόμενες προσδοκίες με 5 γκολ, δοκάρι των «τράγων» στο 2ο ημίχρονο καθώς και διπλή ανατροπή σκηνικού.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό με το πρώτο φετινό γκολ του Μποέτιους σε πλαίσια πρωταθλήματος. Η απάντηση για την Κολωνία ήρθε στο 43’, έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Εχιζίμπουε και μετουσίωσε σε γκολ ο Ντούντα, στέλνοντας ισόπαλες τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» την αναμέτρηση χάρη σε γκολ Τυνήσιου μέσου, Ελγιές Σκιρί, με την χαρά τους να διαρκεί μόλις 4 λεπτά, αφού στο 65’ ο Ονισίβο ισοφάρισε σε 2-2. Η μοιρασιά δεν αρκούσε σε καμία από τις δύο ομάδες. Αυτή που τελικά βρήκε το γκολ ήταν η Μάιντς με τον Μπαρέιρο στο 90+1’, κάνοντας την ολική ανατροπή και βυθίζοντας την Κολωνία για τα καλά στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, σκαρφάλωσαν στην 14η θέση με 28 βαθμούς και βρίσκονται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη των playoff του υποβιβασμού, υποδεχόμενοι την Χέρτα την επόμενη Κυριακή. Το μενού της αγωνιστικής περιέχει και σήμερα αναμέτρηση, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να ταξιδεύει στο Χοφενχάιμ για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα που θα κλείσει την δράση της 28ης αγωνιστικής.

Κολωνία:

Χορν, Εχιζίμπουε (46’ Τζέικομπς), Μερέ (78’ Μπορνό), Σιτσός, Κάτερμπαχ (46’ Χάνες Χορν), Σκιρί, Έκτορ, Γουλφ, Ντούντα (69’ Ρεχμπετσάι), Κάιντς, Άντερσον (76’ Αροκονταρέ).

Μάιντζ:

Ζέντνερ, Σεντ-Τζουστ, Μπελ, Νιακατέ, Ντα Κόστα, Μπαρέιρο (90+7’ Χακ), Κορ, Μουενιέ, Μπουρκάρντ (55’ Σάλαι), Μποέτιους (79’ Λάτζα), Ονισίβο (79’ Κουάισον).

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *