Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπρος: Πρωταθλήτρια η Ομόνοια μετά από 11 χρόνια!

Share

Έντεκα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ήταν πολλά για την Ομόνοια. Το ιστορικό 1-0 στην έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας (04/05) της επέτρεψε να πανηγυρίσει τον 21ο τίτλο της και να στηθεί γιορτή, ακόμα και εκτός έδρας!

Οι «πράσινοι» επικράτησαν χθες (04/05) με 1-0 της ΑΕΚ Λάρνακας, με τον Φώτη Παπουλή να είναι ο «χρυσός» σκόρερ. Η νίκη αυτή, σε συνδυασμό με το 2-2 του Απόλλωνα Λεμεσού με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, τους χάρισε το πρωτάθλημα, μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, αφού η Ομόνοια βρίσκεται στο +5.

Φοβερές εικόνες μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τους ποδοσφαιριστές να μην πανηγυρίζουν τη νίκη τους, αλλά να έχουν συγκεντρωθεί στον αγωνιστικό χώρο, περιμένοντας το αποτέλεσμα από το παιχνίδι των «διωκτών» τους.

Μόλις ολοκληρώθηκε ισόπαλο, ακολούθησε ένα ξέφρενο γλέντι, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ αρκετοί φίλοι των «πρασίνων», για να βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται, σε αυτή την ιστορική βραδιά.

Η φιέστα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου, όταν το συγκρότημα του Χένινγκ Μπεργκ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα, κάνοντας το ντέρμπι που θα έκρινε τον τίτλο, μια τυπική διαδικασία..

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *