Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Γουέστμπρουκ: Δεν υπάρχει άλλος παίχτης σαν εμένα

Share

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς triple double, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης (27/4), στην ήττα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς από το Σαν Αντόνιο με 143-146, σημείωσε 22 πόντους, 14 ασίστ και 13 ριμπάουντ.

Αυτό ήταν το 175ο triple double στην καριέρα του Γουέστμπρουκ, ο οποίος χρειάζεται ακόμα 7 για να ξεπεράσει τον Όσκαρ Ρόμπερτσον και να γίνει ο κορυφαίος στην ιστορία του ΝΒΑ σε αυτόν τον τομέα. Τη φετινή σεζόν άλλωστε οι μέσοι όροι του κυμαίνονται σε αυτούς τους ρυθμούς, έχοντας 21.8 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ σε 35.6 λεπτά.

“Τα δίνω όλα κάθε βράδυ. Ακόμη πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλος παίχτης σαν εμένα. Λυπάμαι όσους θεωρούν τα triple-doubles δεδομένα, είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος μπορούσε να τα κάνει, θα τα έκανε. Προσπαθώ κάθε βράδυ στο ριμπάουντ, στις ασίστ, όπου έχει ανάγκη η ομάδα μου για να κερδίζει. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος λέει ότι παλεύω για τα στατιστικά μου. Είναι ενδιαφέρον, πάντως, δεν έλεγαν τα ίδια για τον Μάτζικ Τζόνσον ή τον Όσκαρ Ρόμπερτσον. Τώρα μοιάζει εύκολο να γράψεις triple-double επειδή τα κάνω εγώ, αλλά δεν είναι. Προετοιμάζομαι, προσέχω το κορμί μου και παλεύω σε κάθε ματς”, τόνισε ο ίδιος

 

Επιμέλεια: Δημήτρης Οικονόμου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *