Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Προμηθέας-Παναθηναϊκός: Pre game της αγωνιστικής ημέρας 2

Share

Τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει στο “Δημήτριος Τόφαλος” ο Προμηθέας Πατρών σήμερα 24/04 στις 17:15 (ο αγώνας  είχε αναβληθεί δύο φορές λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους Πατρινούς). Πρόκειται για τον προτελευταίο εξ’ αναβολής αγώνα λόγω Covid-19 (τελευταίος αύριο με τον αγώνα Περιστέρι-Λάρισα), ενώ μένει και μία μόνο αγωνιστική για την κανονική περίοδο, η οποία θα διεξαχθεί στις 28/04.

Ουσιαστικά και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την είσοδο τους στα πλέι οφ, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος με πλεονέκτημα έδρας, χάσει κερδίσει τα τελευταία 2 παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και για τον Προμηθέα, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι τρίτος και θέλει όμως τις νίκες για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας.

Αναφορικά με το ματς:

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει καταφέρει να κρατήσει 10 φορές απόρθητη την έδρα της, καθώς μετράει 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και.. θέλει να συνεχίσει το σερί της. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Τζαούν Έβανς ούτε και τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα και συνεχίζει στην Μπιλμπάο.

Από την άλλη οι παίκτες του Όντετ Κάτας θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι δεν υπολογίζουν στον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τον αγώνα με τον Ηρακλή, σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπαγιάννη που θα αγωνιστεί κανονικά.

Υπενθυμίζεται πως στον αγώνα στο ΟΑΚΑ (31/01/2021) οι Πατρινοί είχαν επικρατήσει 80-78 του Παναθηναϊκού.

Επιμέλεια: Κατερίνα Καμζέλα

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *