Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

“Θέλει Μιλόγεβιτς ο Παναθηναϊκός”

Share

Την περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την τεχνική του ηγεσία ενόψει της νέας σεζόν, μετά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Λάζλο Μπόλονι το καλοκαίρι.

Ελάχιστες φαντάζουν, τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι πιθανότητες να συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι. Η διαφαινόμενη αποτυχία του στόχου της τετράδας και συνακόλουθα της εξόδου στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με την κακή αγωνιστική εικόνα του “τριφυλλιού”, έχουν οδηγήσει την ηγεσία του συλλόγου στην απόφαση να πορευτεί με άλλο προπονητή από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, οι “πράσινοι” βρίσκονται ήδη στην αγορά για αναζήτηση προπονητή και ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έχει συνδέσει το όνομα του με το “τριφύλλι”, μιας και είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν. Η απόσυρση του από την ενεργό δράση τον οδήγησε στην προπονητική καριέρα. Βρέθηκε στη χώρα μας για λογαριασμό του Πανιωνίου τη σεζόν 2016-17, για να ακολουθήσει το επιτυχημένο πέρασμα από τον Ερυθρό Αστέρα και μέχρι πρότινος είχε αναλάβει το τιμόνι της Αλ Αχλί.

Δεδομένα είναι μία περίπτωση που θα ταίριαζε στον Παναθηναϊκό, μένει όμως να φανεί αν θα προχωρήσει το ενδιαφέρον σε πρόταση και συζητήσεις.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *