Type to search

AEK ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΟΛΟΣ – Ο άνθρωπος που καλείται να σώσει μια καταστροφική σεζόν

Share

Στη πιο κρίσιμη σεζόν, αυτή πριν την είσοδο της ένωσης στο νέο της γήπεδο, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει κλιθεί να βγάλει το φίδι από τη τρύπα. Ένα έργο δύσκολο και επίπονο καθώς ο οργάνισμος αεκ έχει πληγεί πολυεπίπεδα και βαριά. Όμως ο τέος τεχνικός της αεκ β δείχνει πως πραγματοποιεί μια αξιοσέβαστη προσπάθεια και κρατά τους κιτρινόμαυρους σε τροχιά ευρώπης.

Όταν άρχιζε η φετινή σεζόν κανείς ούτε ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν περίμενε πως ο τεχνικός της β ομάδας θα είχε αναλάβει να βγάλει την ομάδα έστω στην ευρώπη.

Αρχικά παρά τα χρήματα που κατέβαλλε ο πρόεδρος της ένωσης το καλοκάιρι για μεταγραφική ενίσχυση δεν κατόρθωσε να προσλάβει και έναν αντάξιο τεχνικό για τον πάγκο της ομάδας. Ο βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν ήταν το πρόσωπο στο οποίο η ένωση θα έχτιζε το μέλλον της και αυτό αποδείχθηκε άμεσα. Ο αποκλεισμός από τη Βελέζ αλλά και η μη πίστη των ανθρώπων της αεκ στο πρόσωπό του έφερε πρόωρο τέλος σε αυτή τη σχέση.

Αμέσως μετά το γλυκό ήρθε και έδεσε.. Αντί στη διοίκηση να μάθουν από τα λάθη τους , είπαν να τα επεκτείνουν.. Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες η αεκ έκλεισε τον Αργύρη Γιαννίκη πρώην προπονητή των Ιωαννίνων, λέγοντας ξεκάθαρα πως αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα βάλει τον δικέφαλο στην αγιά σοφιά.. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δε συνέβη αλλά καταρίφθηκε με πανηγυρικό τρόπο.. Ο κόουτς αν και έφερε νίκες στην αρχή της πορείας του ανέτρεψε μόνος του το κλίμα με συνεχόμενες εντός έδρας ήττες οδυνηρό αποκλεισμό στο κύπελλο και αψυχολόγητες αλλαγές που προκάλεσαν την οργή του κόσμου.

Έτσι μια ακόμη χρονιά στέφθηκε αποτυχημένη και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκρινε πως το φρόνιμο θα ήταν να προαγάγει τον Οφρυδόπουλο στη πρώτη ομάδα ώσπου να βρει την καταλληλότερη λύση.

Αν και θα μπορούσε να αρνηθεί τη πρόταση και να συνεχίσει το πετυχημένο του έργο με τη β ομάδα ο κόουτς επέλεξε να αδράξει την ευκαιρία και να μπει στα πολύ βαθιά. Με καλές εμφανίσεις ,κάνωντας τα βασικά και χωρίς παρακινδυνευμένες λύσεις έχει καταφέρει να παρουσιάσει μια αεκ πολύ πιο πειστική από αυτή του Γιαννίκη. Εκτός έδρας δείχνει να μη φοβάται κανένα έτσι κι όλας έχει πετύχει 3 ισοπαλίες σε τούμπα καραισκάκη και λεοφώρο. Πόσο μαλλον αν σκεφτεί κανείς ότι 10 ημέρες πριν το 1-1 στη λεοφώρο, η αεκ είχε ηττηθεί στην ίδια έδρα από τον ίδιο αντίπαλο με 3-0 απο το 30ο λεπτό…

Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τίποτα στη φετινή αεκ. Η έξοδος στην ευρώπη παραμένει δύσκολη με 3 ματς να απομένουν όμως ο τεχνικός της ένωσης έχει κατορθώσει να κερδίσει τα εύσημα του απλού κόσμου. Ίσως και μακάρι για τον ίδιο το πέρασμα από αυτό το καράβι που λέγεται αεκ να ναι η αφετηρία για μια φιλόδοξη καριέρα για τον ίδιο.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *