Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σέρχι Ροντρίγκεθ: Υπέροχη μέρα, οι γονείς μου έκαναν το εμβόλιο

Share

Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με 80-69 και σε συνδυασμό με τη δια πυρός και σιδήρου νίκη της στο πρώτο παιχνίδι, που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, προηγείται πλέον στη σειρά με 2-0. Ο χθεσινός της ήρωας μπορεί να ήταν ο Κέβιν Πάντερ που σκόραρε 20 πόντους και οδήγησε στον τομέα αυτό τους Ιταλούς, ωστόσο ο πολύπειρος Σέρχι Ροντρίγκεθ έκλεψε την παράσταση μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ισπανός μπορεί να σκόραρε 13 πόντους, να μοίρασε 4 ασίστ και να μάζεψε 2 ριμπάουντ σε 18:46, ωστόσο η ατάκα του στο τέλος του παιχνιδιού για τον εμβολιασμό των γονιών του ήταν μια νότα αισιοδοξίας, μπροστά στο φάντασμα του κορονοϊού που πλανάται γύρω μας για περισσότερο από έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα ο γκαρντ της Αρμάνι δήλωσε «Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Μπάγερν είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στο Game 1 τα καταφέραμε με δυσκολία. Είμαστε πλέον στο 2-0, οπότε είμαστε χαρούμενοι. Πέρα από αυτό, θα ήθελα να πω ένα “γεια” στους γονείς μου, έκαναν το εμβόλιο για τον κορονοϊό σήμερα, οπότε και για αυτό η σημερινή μέρα είναι υπέροχη»

Επιμέλεια: Δημήτρης Οικονόμου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *