Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευρωλίγκα πράξη δεύτερη, επεισόδιο 2

Share

Εφές Αναντολού και Αρμάνι Μιλάνο κατάφεραν χθες να ντουμπλάρουν τις νίκες τους και πλέον θέλουν να μην πάθουν αυτό που δεν έχει συμβεί ποτέ στην Ευρωλίγκα, να γυρίσει δηλαδή σειρά από το 2-0. Σήμερα ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Μπαρτσελόνα και Ζενίτ, ρίχνονται ξανά στη μάχη για το δεύτερο μέρος των δικών τους αναμετρήσεων.

Η ΤΣΣΚΑ στο πρώτο παιχνίδι σάρωσε με 92-76 την ελλιπή λόγω κορονοϊού και τραυματισμών Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι είχαν σε μεγάλο βράδυ τον Ντε Κολό, όμως δεν πήραν αρκετές βοήθειες από τον Μάρκο Γκούντουριτς και τα μεγάλα σουτ των Χάκετ και Κλάιμπερν στο τέλος ήταν η χαριστική βολή. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 20:00 και για τη Φενέρ θα λείπουν ένεκα του κορονοϊού οι Μπόμπι Ντίξον, Τζάρελ Έντι και Γιγκίτ Ονάν, ενώ αμφίβολος είναι ο Νταϊσόν Πιέρ που μόλις ανέρρωσε, αλλά και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ που δε θα κάτσει στον πάγκο (εκεί θα βρίσκεται ο Ερντέν Τσαν) σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, ενώ οι δύο ψηλοί, Βέσελι και Ντουβερίογλου παραμένουν τραυματίες. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τη γνωστή απώλεια του Μιλουτίνοφ.

Η Ζενίτ πέτυχε ότι δεν μπόρεσε καμία άλλη εκ των τριών φιλοξενούμενων, δηλαδή να σπάσει την έδρα της αντιπάλου της. Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε ποτέ να αντιπαραβάλει κάτι απέναντι στον Πάνγκος που οργανωτικά και εκτελεστικά άγγιξε το τέλειο με 19 πόντους και 9 ασίστ. Για τη Ζενίτ θα λείπει σε όλη τη σειρά ο Πονίτκα, ενώ η Μπαρτσελόνα των σούπερ σταρ του Σάρας «καίγεται» για να φέρει τη σειρά στο 1-1, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση, ή έστω ένα μπρέικ στην Αγία Πετρούπολη, για να επιστρέψει το πλεονέκτημα στα δικά της χέρια. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στις 22:00 ώρα Ελλάδος

Επιμέλεια: Δημήτρης Οικονόμου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *