Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Παναθηναϊκός: “Πάτησε” Ελλάδα ο Έβανς

Share

Στην Αθήνα εδώ και λίγη ώρα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Τζέρεμι Έβανς, με τον Αμερικανό να ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία του “Εξάστερου”.

Μετά την μικρή περιπέτεια που είχε το ταξίδι του Τζέρεμι Έβανς στην Ελλάδα, η οποία δεν του επέτρεψε να φτάσει από χθες, ο Αμερικανός φόργουορντ κατέφτασε σήμερα το μεσημέρι(26/8) στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού και να αγωνιστεί στα επερχόμενα φιλικά της ομάδας του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει από το Σάββατο τον 34χρονο παίκτη, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Παπαγιάννη, Γουάιτ, Φλόιντ και Καββαδά στη γραμμή των ψηλών. Το θετικό μάλιστα είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο θέσεις στη frontline.

Την περασμένη σεζόν, ο Έβανς έμεινε τον περισσότερο καιρό χωρίς ομάδα, με την Αρμάνι Μιλάνο να τον εντάσσει στο δυναμικό της στις 24/2/21. Εκεί ο ρόλος του ήταν συμπληρωματικός με τους 2,8 πόντους και τα 3,1 ριμπάουντ σε 11 παιχνίδια να αποδεικνύουν “του λόγου το αληθές”. Ο ίδιος πάντως έχει προλάβει να δείξει τις δυνατότητες του σε Νταρουσάφακα και Χίμκι όπου είχε εξαιρετική παρουσία τα προηγούμενα χρόνια.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *