Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ:”Σχεδόν απίθανο να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα τρεις φορές, θα προσπαθήσουμε”

Share

Για το 1-0 της Ζενίτ επί της Μπαρτσελόνα και την συνέχεια της σειράς των playoffs της Euroleague μίλησε ο τεχνικός των Ρώσων, Τσάβι Πασκουάλ.

Αν μη τι άλλο ικανοποιημένος έμεινε ο Καταλανός τεχνικός μετά την νίκη της ομάδας του με 76-74 μέσα στη Βαρκελώνη, η οποία έδωσε μία άγρια ομορφιά στην συνέχεια της σειράς. Η Ζενίτ, που έσπασε το πλεονέκτημα έδρας της αντιπάλου της, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση με μπροστάρη τον Κέβιν Πάνγκος.

Στις δηλώσεις του, ο Πασκουάλ επισήμανε τη δυσκολία αυτής της σειράς μιας και το να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα τρεις φορές είναι “σχεδόν απίθανο”:

“Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα επέστρεφαν στο ματς. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα χάσαμε τον έλεγχο λίγο αλλά ευτυχώς βελτιωθήκαμε, πιστέψαμε στον εαυτό μας, συνεχίσαμε να παίζουμε άμυνα και κλείσαμε το ματς, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε πως είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα τρεις φορές αλλά πρέπει να συνεχίσουμε”

Η Ζενίτ έπαιξε χθες “στα όρια”, σύμφωνα με τον Πασκουάλ, κάτι που στο τέλος τους βγήκε φτάνοντας στην επικράτηση:

“Σήμερα παίξαμε στα όρια. Κάναμε εξαιρετικό ματς στην άμυνα και αλλά και στην επίθεση. Ακολουθήσαμε ακριβώς ό,τι κάναμε στην προπόνηση. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες όχι. Όταν παίζεις με μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα συνήθως χάνεις αλλά αυτή τη φορά καταφέραμε να ηγηθούμε σχεδόν σε όλο το ματς”.

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες αύριο Πέμπτη 23/4 στις 22.00, και πάλι στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” της Βαρκελώνης για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *