Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Serie A: Αυλαία στην 32η αγωνιστική.

Share

Με δύο ντέρμπι κλείνει το σημερινό πρόγραμμα της Serie A, με δύο αναμετρήσεις «φωτιά» όσων αφορά την μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Αταλάντα ταξιδεύει στην πρωτεύουσα για να παίξει με την Ρόμα, ενώ η Νάπολι υποδέχεται την Λάτσιο στο Stadio Diego Armando Maradona.

Πρώτη αναμέτρηση στις 19:30 στο Ολίμπικο της Ρώμης με την 7η της βαθμολογίας Ρόμα να υποδέχεται την τέταρτη Αταλάντα, η οποία προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους με 1-0 στο Gewiss Stadium και βλέπει έξοδο στο Champions League. Στα αγωνιστικά, ο Γκασπερίνι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμών πέρα από χρόνιο πρόβλημα με τον Χάτεμπουρ που απουσιάζει εδώ και 3 μήνες (τελευταία αναμέτρηση του Ολλανδού απέναντι στην Μίλαν στις 23/01/). Από την άλλη, ο Πάολο Φονσέκα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σπινατσόλα (3o σερί ματς εκτός), Σμόλινγκ, Ελ Σαράουι και στον, προσφάτως, τραυματία Πέδρο. Οι «Ρωμαίοι» που βρίσκονται στα ημιτελικά του UEFA Europa League δεν είναι πρόθυμοι να επαναπαυτούν και επιθυμούν να κερδίσουν έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Λίγες ώρες αργότερα, η Νάπολι του Γκατούζο φιλοξενεί την Λάτσιο, από την οποία βρίσκεται στο +2 του βαθμολογικού πίνακα. Οι «Λατσιάλοι» ταξίδεψαν δίχως τους Εσκαλάντε και Λουίς Φελίπε, ενώ επιστρέφει ο Καϊσέδο αφού εξέτισε την ποινή του. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν μάλιστα ματς λιγότερο, προέρχονται από σερί 4 νικών που έχει καταφέρει να τους επαναφέρει δυναμικά στο κυνήγι για έξοδο στην Ευρώπη. Από την άλλη, η Νάπολι έφερε ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική, κόβοντας βαθμούς από την Ίντερ και με σημερινή της νίκη θα μπορούσε να απομακρυνθεί 5 βαθμούς από την Λάτσιο που την καταδιώκει. Στο απουσιολόγιο του Γκατούζο υπάρχει το όνομα του τιμωρημένου Ντέμε καθώς και αυτά των Οσπίνα και Γκουλάμ.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *