Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαϊάμι Χιτ: Πυρ και μανία ο Τζίμι Μπάτλερ

Share

Σκληρές δηλώσεις από τον Τζίμι Μπάτλερ μετά την ήττα των Μαϊάμι Χιτ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, οι οποίες στόχευαν μερίδα συμπαίκτων του, αποκαλώντας τους soft.

H πορεία των Μαϊάμι Χιτ την φετινή σεζόν δεν είναι η αναμενόμενη και μία λέξη η οποία την χαρακτηρίζει τέλεια είναι η λέξη αστάθεια. Μετά την φοβερή περσινή πορεία τους μέχρι τους τελικούς της Λίγκας, όπου ηττήθηκαν από τους Λος Άντζελες Λέικερς με 4-2, οι προσδοκίες για την φετινή ομάδα των Χιτ ήταν αρκετά υψηλές.

Η σεζόν μέχρι στιγμής έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, η οποία περιλαμβάνει την μία εβδομάδα σερί νικών, αναπτερώνοντας το ηθικό των φιλάθλων τους, η οποία ύστερα ακολουθείται από σερί ηττών, κάτι που βάζει την ομάδα του Έρικ Σπόλστρα στο επίκεντρο της κριτικής.

Τα παραπάνω δεδομένα οδήγησαν τον Τζίμι Μπάτλερ σε δηλώσεις έξω από τα δόντια, κάτι που συνηθίζει άλλοστε, με τον αστέρα των Χιτ να δηλώνει χαρακτηριστικά: “Το κάνουμε συχνά το να μην παίζουμε καλά. Εϊναι σαν να περιμένουμε να συμβεί, με την κακή έννοια” δήλωσε αρχικά ο Μπάτλερ, για να προσθέσει: “Πιστεύουμε ότι είμαστε τόσο καλή ομάδα και ξαφνικά η πραγματικότητα μας χτυπάει και γινόμαστε ταπεινοί. Και χαίρομαι επειδή αυτό πρέπει να σου κάνει το παιχνίδι.

Είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας, με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε, μπαίνουμε στο παρκέ νομίζοντας ότι είμαστε καλοί και μετά συμβαίνουν πράγματα όπως αυτό. Είμαι χαρούμενος που μας συνέβη αυτό. Και αν δεν διορθώσουμε την νοοτροπία μας, ελπίζω να συνεχίσει να μας συμβαίνει”.

Κλείνοντας, ο Μπάτλερ τόνισε: “Δεν ξέρω πλέον ποια ομάδα θα εμφανιστεί στο παρκέ πριν από κάθε παιχνίδι. Είμαστε soft. Δεν βάζουμε το σώμα μας σωστά, αποφεύγουμε τις επαφές. Είμαστε soft γενικά.”

Παναγιώτης Θεοχάρης

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *