Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιάγια Τουρέ: “Μεγάλος μου στόχος να γίνω προπονητής της Μπαρτσελόνα “

Share

Ο Γιάγια Τουρέ, μίλησε σε μέσο της Καταλονίας κι αποκάλυψε τα σχέδια του για προπονητική καριέρα και πιο συγκεκριμένα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γιάγια Τουρέ έχει σταματήσει τη ποδοσφαιρική του καριέρα από τις 10 Φεβρουαρίου του 2021, εδώ και ένα χρόνο δηλαδή και πλέον είναι βοηθός προπονητή στην Ολιμπίκ Ντονέτσκ .

Ο Ιβοριανός θέλει να συνεχίσει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από το πόστο του προπονητή και μάλιστα σε συνέντευξή του στο Καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό “CADENA SER” αποκάλυψε ότι όνειρό του είναι να εργαστεί στην Μπαρτσελόνα .

Ο πρώην μέσος δήλωσε συγκεκριμένα : Ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην Ουκρανία για τη λήψη πτυχίου προπονητή. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, πάντα ήμουν φίλος της Μπαρτσελόνα και είναι η ομάδα στην οποία θέλω να καταλήξω”.

“Δεν ξέρω αν θα είναι στην Μπαρτσελόνα Β’ ή στη Γιούβενιλ αλλά θέλω να δουλέψω στην Μπαρτσελόνα μια ημέρα. Θα μου άρεσε να δουλέψω στη Μασία. Τελειώνω τη λήψη πτυχίου και ύστερα έχω τη φιλοδοξία να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα. Θα μου άρεσε να ξεκινήσω στη Μασία. Έχω ακόμα σπίτι στη Βαρκελώνη, γιατί η ζωή μου είναι εκεί”.

Γρηγόρης Καρυώτης .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *