Type to search

ΤΕΝΝΙΣ

ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΜΑΣΤΕΡΣ: Ήττα για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Share

Ηττήθηκαν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς από το λατινοαμερικάνικο δίδυμο Κριστιάν Γκαρίν και Γκουίδο Πέγια στο διπλό του Μόντε Κάρλο Μάστερς με 2-0 σετ, χάνοντας έτσι το εισιτήριο για την ‘’φάση των 8 της διοργάνωσης.

Μετά την καλή εμφάνιση και την ιστορική τους νίκη στο παιχνίδι κόντρα στους Κράβιετζ και Τεκάου (Νο 8), τα αδέρφια Τσιτσιπά, λύγισαν στον σημερινό αγώνα, με την διαφορά από τους νικητές να είναι το ένα μπρέικ σε κάθε σετ (6-4,6-4). Οι Έλληνες ξεκίνησαν δυνατά κερδίζοντας τους 8 πρώτους πόντους και βρέθηκαν πολύ γρήγορα μπροστά με 2-0! Στην συνέχεια όμως οι δυο Λατινοαμερικάνοι παίκτες “έσπασαν” 2 φορές το σερβίς του Πέτρου, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 2-2 και αργότερα παίρνοντας το προβάδισμα με 5-3. Γκαρίν και Πέγια  έκαναν μπρέικ νωρίς στο 2ο σετ και προηγήθηκαν με 3-1, οπότε και έκαναν δυσκολότερο το έργο των Ελλήνων που άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον δείχνοντας πόσο δεμένοι είναι ως δίδυμο.

Ο Στέφανος στο σημερινό παιχνίδι είχε την ευκαιρία να τσεκάρει και τον αυριανό του αντίπαλο, μιας και θα αναμετρηθεί με τον έναν εκ των δύο σημερινών νικητών. Ο λόγος για τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν (No24) που θα αντιμετωπίσει τον Έλληνα πρωταθλητή αύριο (15/4) στον 3ο γύρο του μονού της διοργάνωσης. Στο παρελθόν  έχουν ξανασυναντηθεί οι δύο τενίστες στο τουρνουά του Αμβούργου το 2020 με τον Τσιτσιπά να κερδίζει 2-1 σετ.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *