Type to search

Κεντρική ΤΕΝΝΙΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο Μεντβέντεφ, ανησυχία για Ναδάλ

Share

Το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης Ντανίλ Μεντβέντεφ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μετά από τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν χθες και έτσι επομένως αποσύρεται από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος δήλωσε πως “Είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα που δεν θα παίξω στο Monte-Carlo. Τώρα η συγκέντρωσή μου είναι στην ανάρρωσή μου και ανυπομονώ να επιστρέψω στο tour όσο γρηγορότερα και όσο ασφαλέστερα γίνεται”.

Ανησυχία για Ραφαέλ Ναδάλ

Ο κάτοχος 11 τίτλων στο Μόντε Κάρλο και απόλυτος κυρίαρχος της χωμάτινης επιφάνειας, Ραφαέλ Ναδάλ, βρίσκεται πλέον σε… επαγρύπνηση, καθώς το απόγευμα της Κυριακής μοιράστηκε το κορτ για να προπονηθεί με τον Μεντβέντεφ.

Ο Ναδάλ μετά τον αποκλεισμό του από τον Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Όπεν και τον τραυματισμό του στη μέση, επιστρέφει στο πρώτο χωμάτινο τουρνουά της σεζόν, με απώτερο σκοπό να φανεί έτοιμος στο Roland Garros και να γίνει ο τενίστας με τους περισσότερους grand slam τίτλους. Αυτήν τη στιγμή έχει 20, όσους και ο Ρότζερ Φέντερερ, με τον Τζόκοβιτς να ακολουθεί στους 18.

Τη θέση του Ντανίλ Μεντβέντεφ στον δεύτερο γύρο πήρε, ως lucky loser ο Χουάν Ιγκνάσιο Λοντερό και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φιλίπ Κραΐνοβιτς, Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Δημήτρης Οικονόμου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *