Type to search

Κεντρική ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ

Στην Γκλάντμπαχ ο νυν προπονητής της Άιντραχτ, Άντι Χίτερ

Share

Επίσημη είναι πλέον η είδηση που φημολογείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σύμφωνα με την οποία ο νυν προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το καλοκαίρι θα μετεγραφή στην Γκλαντμπαχ.

Με κάθε επισημότητα πλέον, ο νυν προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Άντι Χίτερ, αποχωρεί από την ομάδα του το καλοκαίρι, για να μεταβεί στην πόλη Μενχενγκλάντμπαχ και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τοπικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός, παρά το γεγονός πως πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία με την Άιντραχτ καθ’όλη την διάρκεια της σεζόν, έχοντας παράλληλα συμβόλαιο μέχρι και το 2023, αποφάσισε να αποχωρήσει από το τιμόνι της ομάδας και να υπογράψει στην Γκλάντμπαχ, συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πρόκειται για μία μετακίνηση που θα κοστίσει 7,5 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με Γερμανικά δημοσιεύματα, με τον Χίτερ να ξεκινά μία νέα πρόκληση, παίρνοντας ένα αρκετά μεγάλο ρίσκο σε αυτή την φάση της καριέρας του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας ανάμεσα στην Άιντραχτ και την Γκλάντμπαχ, αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *