Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ανανέωση δανεισμού του Μπάμπα Ράχμαν εξετάζουν στον ΠΑΟΚ

Share

Μπορεί η πορεία του ΠΑΟΚ να μην ενθουσιάζει, αλλά οι επιδόσεις του Μπάμπα με την φανέλα του Δικεφάλου κρίνονται ικανοποιητικές. Παρά το γεγονός πως είναι αρκετά νωρίς, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εξετάζουν την έναρξη συζητήσεων για ανανέωση δανεισμού του. Η Τσέλσι είναι θετική σε μια τέτοια εξέλιξη, ωστόσο το ερωτηματικό αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Κι αυτό γιατί μετρά συνεχόμενους δανεισμούς από τους Λονδρέζους, που σταματούν την εξέλιξη του σε ένα συγκεκριμένο club. Αλλάζοντας συνεχώς περιβάλλον, είναι πολύ δύσκολο να βρει αγωνιστικό ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην θυμίζει το ταλέντο το οποίο εμφανίστηκε στις νεαρές ηλικίες.

Ο ”Δικέφαλος του Βορρά” τον απέκτησε για πέντε μήνες μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, χωρίς να πληρώσει ”ενοίκιο” στους Άγγλους που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του. Οψιόν αγοράς στη συγκεκριμένη συμφωνία δεν υπάρχει, κι η επέκταση συνεργασίας μπορεί να συμβεί με νέο δανεισμό. Για αυτό τον λόγο είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Αφρικανός οπισθοφύλακας μέχρι το 2023 με τους Λονδρέζους.

Ο Γκανέζος μετρά 9 συμμετοχές έως τώρα στον ΠΑΟΚ, 7 στο Πρωτάθλημα κ’ 2 στο Κύπελλο έχοντας σκοράρει μια φορά απέναντι στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας…

 

                                        Ηλίας Σιαφάκας,

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *