Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 2-3: Χτίζουν σερί και χαρακτήρα οι «μπλαουγκράνα»!

Share

Νίκη με ανατροπή για την Μπαρτσελόνα στην… ματσάρα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, με τους Καταλανούς να δείχνουν χαρακτήρα και να επικρατούν της Μπέτις, για την 22η αγωνιστική της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα αποδεικνύεται πολύ… σκληρή για να πεθάνει και με την ανατροπή επί της Μπέτις, πανηγύρισε την 6η συνεχόμενη της νίκη στη La Liga. Αυτή η νίκη την επανέφερε στη 2η θέση με 43 βαθμούς, πάνω από την Ρεάλ που έχει όμως τους ίδιους βαθμούς, αλλά και στο -7 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει δύο ματς λιγότερα.

Επίσης, οι «Μπέτικος» που στάθηκαν πολύ καλά κόντρα στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, βρέθηκαν στην 7η θέση με 30 βαθμούς.

Το ματς:

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλό ρυθμό και ληταν ισορροπημένο όσον αφορά τις τελικές προσπάθειες. Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, με τοους γηπεδούχους να καταφέρνουν να αξιοποιήσουν μια εξ’ αυτών, κάνοντας το 1-0 με ένα φοβερό σουτ εν κινήσει του Μπόρχα Ιγκλέσιας (38′).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν πολύ ρυθμό, ειδικά μετά την είσοδο του Μέσι (57′), ο οποίος έχοντας μόλις 2 λεπτά που είχε πατήσει χορτάρι έκανε το 1-1 με ένα συρτό σουτ στην κλειστή γωνία του Ρόμπλες (59′). Η συνεισφορά του δεν τελείωσε εκεί, καθώς είχε συμμετοχή και στην φάση του δεύτερου τέρματος, όταν ο Αργεντινός με μια εκπληκτική κάθετη βρήκε τον Άλμπα, εκείνος πέρασε στον Γκριεζμάν και ο Γάλλος έστρωσε με τακουνάκι στον Ρουίθ, που πέτυχε αυτογκόλ (68′).

Ο στόπερ της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι εξιλεώθηκε άμεσα, όταν με δική του κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φεκίρ, έγινε το 2-2 (75′). Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν ήθελε να αρκεστεί στον βαθμό της ισοπαλίας και ο Τρινκάο με ένα εξαιρετικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-3 (87′).

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *