Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο -7 η Λίβερπουλ από τη Σίτι

Share

Ηττήθηκε μέσα στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ απο την 15η Μπραίτον και άφησε τους κόκκινους στο -7 απο τη Σίτι λίγες μέρες πριν το μεταξύ τους Ντέρμπυ!

 Η Λίβερπουλ μετά τις δυο διαδοχικές νίκες στο Λονδίνο επέστρεψε στις κάκιστες εμφανίσεις και ηττήθηκε 1-0 από τη Μπράιτον.  
Έμεινε χωρις γκολ απο τα Χριστουγέννων του 1984. Ετσι, με ματς περισσότερο βρέθηκε στο -7 από τη Σίτι λίγες ημέρες πριν το  μεταξύ τους ντέρμπι! Αντίθετα, η Μπράιτον πέτυχε το πρώτο διπλό έπειτα από 38 χρόνια στο Ανφιλντ και μπόρει τότε να είχε υποβιβαστεί.

 

Χωρίς φάσεις η Λίβερπουλ!
Γιουνάιτεντ πέτυχε εκκωφαντική νίκη, η Σίτι πέρασε… αέρα απο τη Μπέρνλι οπότε και η πίεση για τους κόκκινους ήταν έντονη! Απέναντί τους βρήκαν μια εξαιρετική Μπράιτον, η οποία εκτός από τη φάση του 3ου λεπτού που είδε τον Σαλάχ να αστοχεί κατάφερε να σταθεί υπέροχα αμυντικά. Εξαιρετική οργάνωση από τους «Γλάρους»  δανικές επιστροφές, δεν άφησαν τη Λίβερπουλ να φανεί απειλητική. Οχι μόνο αυτό, αλλά είχε πέντε τελικές προσπάθειες στο α’ μέρος, έναντι δυο των γηπεδούχων. Η Μπράιτον θα μπορούσε στο 24′ να ανοίξει το σκορ, αλλά Μοπέ και Μπερν δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Οι «Κόκκινοι» είχαν την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *