Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 3-5: Ασύλληπτη πρόκριση για τους «μπλαουγκράνα»

Share

Σε μια εκλπηκτική αναμέτρηση όπου η Μπαρτσελόνα βρισκόταν πίσω στο σκορ στο 88ο λεπτό (2-0), έκανε μια ασύλληπτη και έστειλε την Γρανάδα από τον παράδεισο στην κόλαση (3-5), παίρνοντας το εισητήριο για τα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Όλα έμοιαζαν χαμένα για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Ουμτιτί με δύο παιδικά λάθη είχε χαρίσει δύο γκολ σους Κένεντι (33’) και Σολδάδο (47’), με την ομάδα της Παμπλόνα να έχει πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Τίποτα δεν έδειχνε να μπορεί να αλλάξει την μοίρα των Καταλανών, όμως έγινε το… θαύμα. Στο τρίτο δοκάρι του Γκριεζμάν η μπάλα μετά από καρμπόλα στον τερματοφύλακα κατέληξε στα δίχτυα και τα πράγματα πήραν άλλη τροπή (88′).

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άλμπα ισοφάρισε σε 2-2, στέλνοντας το ματς στην παράταση και εκεί το μομέντουμ ήταν υπέρ των «μπλαουγκράνα». Ο φοβερός Γκριεζμάν έκανε το 2-3 (100’), όμως τα «δώρα» της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων δεν σταμάτησαν.

Ο Ντεστ έκανε ένα αχρείαστο πέναλτι και ο Φέντε Βίκο έκανε το 3-3 (103’), όμως τίποτα πια δεν μπορούσε την ομάδα του Κούμαν, η οποία είχε πλέον το ψυχολογικό αβαντάζ. Ο Ντε Γιονγκ έκανε το 3-4 (108’) και λίγο αργότερα ο Άλμπα διαμόρφωσε το τελικό 3-5 (113’).

Έτσι, η Μπαρτσελόνα πήρε μία επική πρόκριση και βρίσκεται στην τετράδα του Copa Del Rey μαζί με Σεβίλλη, Λεβάντε και μία εκ των Μπέτις ή Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *