Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτομέου: «Δεν διέρρευσα εγώ το συμβόλαιο του Μέσι»

Share

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, πήρε θέση σχετικά με την υπόθεση διαρροής του συβολαίου του Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως δεν το έκανε εκείνος.

Μετά την αποκάλυψη του συμβολαίου… μαμούθ του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου θεωρήθηκε υπεύθυνος για την διαρροή από πολλούς. Μια μεγάλη μερίδα κόσμου ισχυρίζεται ότι το έκανε εκείνος με σκοπό να εκδικηθεί τον Αργεντινό σούπερ σταρ, αφού ο ίδιος τον ώθησε στην πόρτα της εξόδου από τον ισπανικό σύλλογο.

Σε συνέντευξη του ο Μπαρτομέου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Ακούω κάποια ΜΜΕ να υπονοούν ότι κάποιος από την απερχόμενη διοίκηση ή εγώ διαρρεύσαμε αυτό το συμβόλαιο. Και αυτό είναι εντελώς ψευδές. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, είναι εντελώς παράνομη η διαρροή επαγγελματικών συμβολαίων και αυτό θα καταλήξει στα δικαστήρια γιατί ούτε η Μπάρτσα, ούτε ο Μέσι, μπορούν να δεχθούν αυτό το έγκλημα να μείνει ατιμώρητο».

Επίσης ο πρώην πρόεδρος των Καταλανών συμπλήρωσε πως: «Το να κατηγορείται ο Λέο για τα οικονομικά προβλήματα είναι άθλιο και με κακή πρόθεση. Ο παίκτης αξίζει τα ποσά που εισπράττει γιατί τα “γεννάει” και με το παραπάνω, τόσο με την αθλητική του προσφορά, όσο και με την εμπορική του προσφορά. Χωρίς την κρίση της πανδημίας, η Μπάρτσα μπορεί κάλλιστα να πληρώσει αυτά τα ποσά και όλων των υπολοίπων παικτών. Όταν υπογράφτηκε η ανανέωση, τον Νοέμβριο του 2017, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την πανδημία του 2020».

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *