Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαπόρτα: «Ο Μέσι θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα»

Share

Ο Τζουάν Λαπόρτα δείχνει να είναι σίγουρος για την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Οι φήμες γύρω από το μέλλον του Μέσι κάθε μέρα φουντώνουν και πιο πολύ, καθώς ο Αργεντινός άσος δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» και νυν υποψήφιος, Τζουάν Λαπόρτα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως έχει ισχυρές ενδείξεις ότι ο Μέσι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Καμπ Νου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει στην ομάδα. Έχω ισχυρές ενδείξεις ότι και ο ίδιος θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα σταθερό πρότζεκτ από την ομάδα. Να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και να μπορεί να διεκδικήσει το Champions League».

Αναφερόμενος στο περιστατικό με την δημοσιοποίηση των στοιχείων του συμβολαίου του Μέσι είπε:

«Χθες (31/1) του έστειλα μήνυμα και τον ενθάρρυνα, του είπα να μην ασχολείται με όσα γράφονται. Όλοι θέλουμε να παραμείνει εδώ. Το να καταπατάς την εμπιστευτικότητα μιας ιδιωτικής συμφωνίας είναι έγκλημα κι αυτός που έχει την επιμέλεια ενός συμβολαίου είναι ο πρόεδρος, ο γενικός διευθυντής, η διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού, οι νομικές υπηρεσίες και, όταν κατατεθεί, και το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ήταν διαρροή, ελπίζω να μην είναι μέσα από την ομάδα. Ξέρω ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει το συμβόλαιο του Μέσι, αλλά τη φορολογική δήλωση του».

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *