Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται να απολύσει τον Τούχελ

Share

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε μια απόφαση για το μέλλον του προπονητή Τόμας Τούχελ με τη σεζόν της να κινδυνεύει να καταρρεύσει.

Η Μπάγερν Μονάχου έχασε χθες (18/2) από την Μπόχουμ με 3-2 και πλέον βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά από την Λεβερκούζεν, η οποία βρισκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Υπήρξαν πολλές αναφορές και φήμες τις τελευταίες εβδομάδες ότι τα αφεντικά της Μπάγερν πρόκειται να ζητήσουν χρόνο για τη θητεία του Τούχελ, αλλά φαίνεται ότι θα δώσουν περισσότερο χρόνο στον προπονητή.potlac na tricka christianslouboutins.com damske teplaky krásne ľahko oteplené dámske kozačky potlac na tricka krásne ľahko oteplené dámske kozačky tričká s potlačou exploradesign.com שטיח פרסי תל אביב Air Max VaporMax cheapdesignerhandbagsforyou.com damske teplaky Air Max VaporMax binkleytruck.com damske teplaky 

Παρόλα αυτά πολλές αναφορές και φήμες τις τελευταίες εβδομάδες ότι οι διοίκηση της Μπάγερν θέλει να δώσει χρόνο για τη θητεία του Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο, δεν απέκλεισε την απόλυση του προπονητή σε μεταγενέστερο στάδιο, δηλαδή σε περίπτωση που η Μπάγερν συνεχίσει τα άσχημα αποτελέσματα.

Tags:

You Might also Like