Type to search

ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι νούμερο φανέλας θα φοράει ο Κυλιάν Mπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Share

Ο Κυλιάν Εμπαπέ αναμένεται να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης όταν φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν – και ο πιθανός αριθμός της φανέλας του έχει αποκαλυφθεί.     

Το παρατεταμένο έπος μεταξύ του Κυλιάν Εμπαπέ και των ευρωπαϊκών κολοσσών Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν είναι φαινομενικά πιο κοντά στο τέλος. Ο γεννημένος στο Παρίσι σούπερ σταρ, ο οποίος έχει καταγράψει 244 γκολ και 105 ασίστ στην καριέρα του σε 291 παιχνίδια στη γαλλική πρωτεύουσα, θα αναζητήσει νέους στόχους το καλοκαίρι αφού άναψε τη Ligue 1 σεζόν με τη σεζόν.

Και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ψηλά στις προτιμήσεις του για την υπογραφή του – τόσοkuffert tilbud make up astor skin match exploradesign.com Air Max VaporMax potlac na tricka make up astor skin match potlac na tricka exploradesign.com cindyrodriguezcopywriting.com cheapdesignerhandbagsforyou.com kuffert tilbud ashevillewireless.org damske teplaky emergencyplumbingpasadena.com binkleytruck.com πολύ που η μετακίνηση φαίνεται αναπόφευκτη σε αυτό το σημείο. Έχοντας οριστεί ως ο βέλτιστος αντικαταστάτης του Karim Benzema, ο Μπαπέ απομακρύνθηκε αρκετά από το να μετακομίσει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου  το 2021, αλλά επέλεξε να μείνει στη θέση του και να παρατείνει τη συμφωνία του στο Parc des Princes, την έδρα της Παρί σεν Ζερμέν.

Kylian Mbappé

Ωστόσο, ο σημερινός σύλλογος του έχει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, καθώς ο άσος της Μάνστεστερ Γιουνάτεντ Μάρκους Ράσφορντ ειναι ψηλα στην λίστα αγορών για την « βασίλισσα» . Ο Βίκτορ Οσιμέν  της Νάπολι έχει επίσης οριστεί ως πιθανός διάδοχος του Μπαπέ στη γαλλική πρωτεύουσα – αν και και οι δύο είναι έτοιμοι να κοστίσουν στον σύλλογο μια αρκετά δεκάρα.

Πολλά έχουν συζητηθεί μετά την είδηση-βόμβα ότι δεν θα είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν  στην αρχή της σεζόν 2024/25 – με φασαρία γύρω από το νούμερο της φανέλας που θα υιοθετήσει (σε ​​περίπτωση που ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης) που κυριαρχεί στους ποδοσφαιρικούς κύκλους . Σε όλη τη σύντομη – αλλά πολύ γλυκιά – καριέρα του, ο Μπαπέ έχει φορέσει μια πληθώρα αριθμών τόσο για την AS Monaco όσο και για την PSG – αλλά ποιο νούμερο θα έπαιρνε στους 14 νικητές του Champions League;

Κυλιάν Μπαπέ- φορεμένα νούμερα φανέλας.
AS Μονακό 9, 10, 11, 13, 29, 33, 39
Paris Saint Germain 7, 14, 17, 29
Γαλλία 10

Ο πιθανός αριθμός φανέλας του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η πιθανή έξοδος του Λούκα Μόντριτς θα απελευθερώσει τη φανέλα με το Νο. 10

Λοιπόν, ποιο νούμερο θα φορέσει ο Μπαπέ εάν υπογράψει στη διακεκομμένη γραμμή στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ; Προς το παρόν, ο Γάλλος διεθνής με 75 συμμετοχές και 46 γκολ φοράει τη φανέλα με το Νο. 7 στη Γαλλία – αλλά σύμφωνα με την  η Μαδρίτη έχει ήδη ένα νούμερο –ένα από τα πιο εμβληματικά του ποδοσφαίρου– στο μυαλό του για τον επιθετικό, το οποίο Θα φοράει στο κλαμπ από την επόμενη θητεία και μετά, εφόσον του επιτρέψει να ενταχθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα από την ισπανική πρωτεύουσα επιθυμεί να υπογράψει μια συμφωνία και στη συνέχεια να ανακοινώσει την υπογραφή του παγκόσμιου νικητή μεταξύ του τέλους της εγχώριας σεζόν και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που ξεκινά στη Γερμανία στις 14 Ιουνίου.

Επί του παρόντος, ο έμπειρος Λούκα Μόντριτς, αυτός ο αριθμός θα είναι το 10 – αριθμός που θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι καθώς το συμβόλαιο του Κροάτη λήγει στις 30 Ιουνίου και η ανανέωση δεν είναι σύμφωνα με πληροφορίες στα σχέδια του συλλόγου. Ως αποτέλεσμα, ο Μπαπέ θα κληρονομούσε απλώς το νούμερο που έχει φορέσει ο Μόντριτς από την εκστρατεία 2017/18. Τέτοιος είναι ο σύγχρονος ποδοσφαιρικός κόσμος, το να φοράς το Νο. 10 έχει πολλές ευθύνες – καθώς είναι ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά νούμερα. οι Λιονέλ Μέσι, Πελέ και Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ίσως η πιο γνωστή τριάδα που φόρεσε τον εμβληματικό αριθμό. Η Mundo Deportivo πιστεύει επίσης ότι ο Μπαπέ θα πάρει την φανέλα του Μόντριτς αυτό το καλοκαίρι.

Ο Λούκα Μόντριτς με το τρόπαιο του Champions League

Γιατί ο Μπαπέ είναι απίθανο να φορέσει τη φανέλα Νο. 7

Ο Vinicius Jr απρόθυμος να εγκαταλείψει τον εμβληματικό αριθμό

Το να φοράει τη φανέλα Νο.10 είναι, ίσως, μια περιέργη προσέγγιση  δεδομένου του γεγονότος ότι κοσμεί τη φανέλα Νο. 7 για τους σημερινούς εργοδότες του. Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο τελευταίος αριθμός πάνε χέρι-χέρι με κάποιους από το Hall of Famers του όμορφου παιχνιδιού να έχουν φορέσει το τυχερό ψηφίο. Οι , ο Ραούλ ο Αιμίλιο Μπορτουένο  και –κυρίως– ο Κριστιάνο Ρονάντο έχουν όλοι ευλογημένοι με την ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτήν τη στιγμή, είναι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Βινίσιους Τζιούνορ που έχει αυτή την ευχαρίστηση και, κατ’ αρχήν, υπάρχει ελάχιστη έως καθόλου πιθανότητα – ένας παίκτης που θέλει να χαράξει το όνομά του στη μυθολογία του συλλόγου – να αδειάσει τον αριθμό για τον Μπάπε. Το αν ο Μπαπέ θέλει, τουλάχιστον μια μέρα, να φορέσει τη φανέλα Νο. 7 είναι άγνωστο – αλλά θα ήταν τολμηρό να αγνοήσουμε αυτή την πιθανότητα. Ειδικά καθώς είναι μόνο ένας απο τους πολλούς που λατρεύουν τον Ρονάλντο , έναν άνθρωπο που το φόρεσε για όλη τη σεζόν εκτός από μία σεζόν στη Μαδρίτη, καθώς πήρε το Νο. 9 κατά την άφιξή του το 2009.

Ο Έντρικ περίμενε να γίνει το νούμερο εννέα της Ρεάλ Μαδρίτης

Μια άλλη πιθανή επιλογή που έχει συζητηθεί είναι να υιοθετήσει ο Μπαπέ το νούμερο που φορούσαν παραδοσιακά οι επιθετικοί σε όλα τα επίπεδα (ερασιτέχνες έως επαγγελματίες) και σε όλες τις γωνιές του πλανήτη: Νο. 9. Συνώνυμο με μερικούς από τους πιο εκλεκτούς σκοπευτές του παιχνιδιού, όπως ο Χάρι Κέιν και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο αριθμός της φανέλας παραμένει ανέγγιχτος μετά την αναχώρηση του Μπενζεμά για την ομάδα της Σαουδικής Αραβικής Λίγκας Αλ-Ιτιχάντ.

Ο Έντρικ

Από τότε που ξεκίνησε την πολλά υποσχόμενη καριέρα του την περίοδο 2015/16 με τη Μονακό, ο Μπαπέ ήταν ο περήφανος κάτοχος του Νο. 9 για μία μόνο σεζόν. Προφανώς δεν είναι ο βασικός αριθμός του, μάλλον δεν θα είναι πολύ απογοητευμένος που ο Έντρικ – ένας νεαρός και ταλαντούχος υποψήφιος, που θα απολαμβάνει να παίζει δίπλα στον Γάλλο – έχει την ευκαιρία να ακολουθήσει τα βήματα του Μπενζεμά.

Πρόβλεψη που θα παίξει ο Μπαπέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γάλλος θα μπορούσε να αναπτυχθεί οπουδήποτε στην πρώτη γραμμή

Ο Μπαπέ μπορεί να έχει επιδείξει την ευελιξία του – μια ελκυστική προοπτική για κάθε προπονητή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει γίνει μια αξιόπιστη πηγή γκολ στη μέση. Και κοιτάζοντας την τρέχουσα δομή της Ρεάλ Μαδρίτης εντός του παιχνιδιού, αυτή θα είναι πιθανότατα η θέση του – μαζί με έναν συμπαίκτη, ωστόσο.

Ο Αντσελότι, το 2023/2024, συνήθως επέλεξε μια συνεργασία δύο ατόμων πάνω από τους Βινίσιους και Ροντρίγκο Γκόες με τους Χοσέλου και Τζούντ Μπέλιχαμ  να χρησιμοποιούνται συχνά στον μοναχικό σέντερ φορ της ομάδας. Ιδιαίτερα για τον τελευταίο, η καλύτερη δουλειά του γίνεται από μια θέση μεσαίας γραμμής όπου μπορεί να συνδέσει το παιχνίδι και το βαλς της προηγούμενης θέσης με την τέλεια σύνθεση του ρυθμού και της δύναμης του.


Με τον Κυλιάν Μπαπέ  να επιλέγει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, οι Λος Μπλάνκος θα μπορούσαν να επιλέξουν μια απίστευτη αρχική ενδεκάδα.
Αν θέλει να αγνοήσει τον εξωτερικό θόρυβο -πρωτίστως από την Πρέμιερ Λιγκ και να κάνει την πολυαναμενόμενη μετακόμιση στη Μαδρίτη το επικείμενο καλοκαίρι, η ομάδα, μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, θα γίνει μια από τις καλύτερες στον πλανήτη. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ θα φτάσει στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων τους και, δεδομένου ότι η πιο πολυπόθητη διοργάνωση της Ευρώπης έχει αποφύγει τον Μπαπέ μέχρι στιγμής, θα είναι πρόθυμος να «πυροβολήσει» όλους τους αντιπάλους του για να διασφαλίσει ότι μπορεί να το προσθέσει στην τροπαιοθήκη του.
Επιμέλεια:Γιάννης Μήτσου
Tags: