Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούμαν: «Θέλουν να βλάψουν τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα»

Share

Ο Ρόναλντ Κούμαν μέσω των δηλώσεων του υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι και την Μπαρτσελόνα, μετά το δημοσίευμα της El Mundo για το συμβόλαιο του Αργεντινού άσου.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρονάλντ Κούμαν, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα της El Mundo που κάνει λόγο πως ο Λιονέλ Μέσι έχει εισπράξει την τελευταία τετραετία από την Μπαρτσελόνα 555 εκατ. ευρώ.

Ο Ολλανδός προπονητής υπερασπίστηκε τόσο τον παίκτη του όσο και την ομάδα του, λέγοντας πως πρόκειται για μια ενέργεια που είχε σκοπό να κάνει κακό στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Ο Μέσι είναι εντυπωσιακός εδώ και καιρό. Ξέρουμε πως είναι ο καλύτερος στον κόσμο, έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα αυτή και πρέπει να τον σεβόμαστε. Θεωρώ πως αυτό το δημοσίευμα είχε στόχο να τον βλάψει. Ο ίδιος πάντως δεν έδειξε να επηρεάζεται, ήταν πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι.

Δεν είχα αμφιβολία πως αυτό που έγινε δεν θα τον άγγιζε. Δεν ξέρω αν θα φύγει, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς έφτασε αυτή η πληροφορία στον Τύπο. Η ομάδα τα πάει καλά τελευταία και δεν πρέπει να αφήσουμε να μας αποπροσανατολίσει τίποτα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν ότι ο Μέσι κάνει κακό στην Μπαρτσελόνα. Αυτός ο παίκτης έχει βοηθήσει με πολλούς τρόπους αυτό το κλαμπ να γίνει μεγάλο.

Αν η διαρροή ήρθε από κάποιον μέσα από τον σύλλογο, τότε είναι πολύ άσχημο. Όταν είσαι μέλος αυτής της ομάδας, τότε πρέπει να βοηθάς τους παίκτες και τον προπονητή, όχι να τους κάνεις κακό. Αν κάποιος μέσα από το κλαμπ ευθύνεται γι’ αυτή τη διαρροή, τότε δεν πρέπει να έχει θέση μέσα στην Μπαρτσελόνα στο μέλλον».

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *