Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αυξάνει την διαφορά και πάει για πρωτάθλημα

Share

Η Προποντίδα κέρδισε το Μονοδρι 5-1 στο γήπεδο “Δ. Σκούρα” στην εικοστή αγωνιστική του 2ου ομίλου του Β’ Τοπικού.
  Οι Φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα και είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Κοτρόζο να βγαίνει τετ α τετ και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Κουσκούτη, να αποκρούει.
  Στο 9ο λεπτό ο Γκιοσι, δείχνοντας την κλάση του, έβαλε ένα φοβερό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 42′ σκόραρε, ξανά, από εκτέλεση φάουλ κάνοντας το 2-0.
  Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιαρβούλας έκανε το 3-0 αφού βρέθηκε αμαρκαριστος μέσα στην μικρή περιοχή.
  Στο 65′ ο Μαστραντωνάς, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο, σκόραρε το τέταρτο γκολ της ομάδας του.
  Τρία λεπτά αργότερα ο Τσιαμπαλης μετά από πολύ ωραία ενέργεια έδωσε την ασίστ για να κάνει το χατ τρικ ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, Γκιοσι, έχοντας 33 Γκολ.
  Στο 83ο λεπτό ο Γιώργος Αντωνίου με ένα πολύ ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ
  Η Προποντίδα μετά και την ισοπαλία του Μαρμαρίου ανέβασε την διαφορά στους 4 και και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Κουσκούτης, Μωραΐτης (68′ Χ. Πάλλης), Δουρμούσογλου, Τσιαρβούλας, Φρυγανάς, Αλ. Συνοδάκης, Ι. Παπακωνσταντίνου (46′ Μαστραντωνάς), Σταθόπουλος, Παλαιολόγος (17′ Θ. Πάλλης) Γκιόσι (68′ Σουρτζής), Τσιαμπαλής (68′ Κατσαρής).
ΜΟΝΟΔΡΥ (Γιάννης Σαμαράς): Απόκοτος, Γιώρ. Αντωνίου, Καψούλης (46′ Ντόλας), Κόκκος (69′ Πετρογιάννης), Μαρτσούκος, Γρηγ. Αντωνίου, Γ. Κοτρόζος, Χότζα (46′ Πεταχτής), Κρινής, Ζέρβας (69′ Πουρής), Τσεκούρας (74′ Α. Πασσάς).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνίου Χ./Ρουμπής-Καραδήμος.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *