Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Έκτορας Πατρίκιος με 2 γκολ στο τέλος έδωσε τη νίκη στη Θύελλα.

Share

Η θύελλα Αγίου Δημητρίου έκανε μια κυριαρχική εμφάνιση εντός έδρας, επικράτησε 3-1 του Παλαιού Φαλήρου στο γήπεδο του Αλίμου, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αθηνών.

Το ματς

Το παιχνίδι δεν είχε καθόλου καλό αγωνιστικό ρυθμό στα πρώτα 15 λεπτά. Στο 20′ ο Μακρυγιάννης δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς της Θύελλας και να καταλήγει κόρνερ, όπου στην εκτέλεση του ο Γαβαλάς πήρε μια κεφαλιά και τερματοφύλακας ο Καβακλής με υπερένταση απομάκρυνε τον κίνδυνο. Το Παλαιό Φάληρο διατηρούσε την κατοχή της μπάλας μέχρι το 28′ όπου η Θύελλα ανέβασε λίγο την πίεση της και ο Γ. Πατρίκιος κατάφερε να κλέψει την μπάλα να την δώσει στον Φραγγεδάκη και αυτός σε καινή εστία να κάνει το 1-0. Από εκείνο το σημείο και πέρα το ματς δεν είχε κάποια άλλη αξιόλογη φάση, αφού οι γηπεδούχοι μέχρι να λήξη το ημίχρονο προσπαθούσαν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα. Έτσι το ημίχρονο τελείωσε 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε καλύτερα η Θύελλα. Στο 53′ ο Τσακόγιωργας έκανε μια ωραία ατομική ενέργεια, κατάφερε να βγάλει μια σέντρα αλλά η άμυνα έδιωξε την μπάλα. Πάνω κάτω η μπάλα και η σειρά του Φαλήρου να απειλήσει και το έκανε στο 58′ με τον Ανδρέου να κάνει ένα σουτ από τα πλάγια και τον Καβακλή να μπλοκάρει. Στο 63′ ο Μήτσος δοκίμασε ένα αριστοτεχνικό σουτ εκτός περιοχής με τον Καβακλή να εκτινάζεται και να διώχνει την μπάλα. Μετά από πολύ πίεση το Παλαιό Φάληρο κατάφερε να βρει δίχτυα στο 70′ μετά από μια στημένη φάση, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Τσουμπρής έσπασε την μπάλα με το κεφάλι και ο Τριανταφυλλίδης από κοντά έκανε το 1-1. Αμέσως μετά το γκολ ο προπονητής της Θύελλας ρίχνει στο παιχνίδι τον πρώτο σκόρερ τις ομάδας τον Ε. Πατρίκιο ο οποίος με 2 προσωπικά γκολ στο 80′ και στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Επίσης ο ίδιος παίκτης ανέβηκε πρώτος στην λίστα των τοπ σκόρερ με 13 γκολ, και αυτό δείχνει πόσο φορμαρισμένος βρίσκεται.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Καβακλής, Δημητρίου (57′ Πατρίκιος Ε.), Πατρίκιος Γ., Γαλάνης, Παπανδρέου, Μανουσέλης (62′ Κυριαζής), Λαγοπάτης, Κίστα (73′ Κουμουνδούρος), Πετράκης (57′ Τσάκα), Τσακόγιωργας, Φραγγεδάκης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αλέκος Ρίζος):  Καταχανάκης, Ζιόγκας (80′ Γρίβας), Γαβαλάς, Μπούρσαλης, Τριανταφυλλίδης, Μπιζιργιάννης, Ανδρέου, Μακρυγιάννης, Τσουμπρής (46′ Μήτσος), Καναβέτας, Τσάμης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *