Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπενφίκα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ζεσούς!

Share

Ο Ζορζέ Ζεσούς όπως ανακοίνωσε η Μπενφίκα είναι θετικός στον κορωνοϊό και έχει τεθεί σε καραντίνα.

Η Μπενφίκα με επίσημη ανακοίνωση της δήλωσε πως ο προπονητής της ομάδας Ζόρζε Ζεσούς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο 66χρονος προπονητής βρίσκεται ήδη σε καραντίνα και θα λείψει από τον πάγκο της ομάδας του στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπενφίκα:

«Η Μπενφίκα ενημερώνει ότι ο Ζόρζε Ζεσούς έχει κλινική εικόνα αναπνευστικής λοίμωξης που προκαλείται από το SARS-CoV-2.

Παρόλο που τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο προπονητής έχει συσσωρεύσει 7 αρνητικές εξετάσεις, συμπληρωματικές διαγνωστικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο da Luz έδειξαν μια τυπική συμπεριφορά λοίμωξης που προκλήθηκε από το νέο κορωνοϊό.

Υπό αυτήν την έννοια, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη ταχεία εξέταση – η οποία ήταν επίσης αρνητική – και μια μοριακή, της οποίας το θετικό αποτέλεσμα έγινε γνωστό.

Στην περίπτωση άτυπου περιστατικού, υπάρχουν ενδείξεις παρόμοιων καταστάσεων στις οποίες, παρά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, ο ιός ανιχνεύεται μόνο μετά από λίγες ημέρες, με την πρόοδο της αναπνευστικής λοίμωξης και την επιδείνωση της με συμπτώματα.

Ο Ζόρζε Ζεσούς θα απομονωθεί τις επόμενες μέρες, με το ιατρικό προσωπικό της Μπενφίκα να παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του, η οποία είναι σταθερή. Η Μπενφίκα προσφέρει κάθε βοήθεια στον προπονητή της και ζητά τον σεβασμό της ιδιωτικής του ζωής.»

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *