Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιακουμάκης: «Δεν ξέρω αν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο στο επόμενο παιχνίδι»

Share

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τις δηλώσεις του στην «De Telegraaf» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφή του τις επόμενες ημέρες!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης «τρελαίνει» κόσμο στο Ολλανδικό πρωτάθλημα καθώς στον χθεσινό αγώνα της Φένλο 4-1 με την Φίτεσε πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του και έφτασε τα 20 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας φορ με τα χθεσινά του γκολ έπιασε στην πέμπτη θέση τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την διεκδίκηση του Χρυσού παπουτσιού. Επίσης, ο Γιακουμάκης με δηλώσεις του στην  «De Telegraaf» άφησε ανοιχτό να πάρει μεταγραφή τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιακουμάκης:

Στέκομαι ακόμα εδώ. Μένουν ακόμη λίγες μέρες».

«Δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Φορούσα τη φανέλα  της Φένλο σε αυτόν τον αγώνα και είμαι περήφανος γι αυτό. Αλλά δεν ξέρω ακόμα αν αυτό θα ισχύει για το επόμενο παιχνίδι. Μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Δεν είναι μόνο η δική μου απόφαση, αλλά είναι απόφαση και του συλλόγου. Εάν γίνει μια πολύ μεγάλη προσφορά, πρέπει να το συζητήσουμε. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα».

«Δεν είμαι απασχολημένος με το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες. Ο μάνατζερ μου μπορεί να το κάνει αυτό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τόσο συγκεκριμένο θα πρέπει να το σκεφτώ. Είναι, επίσης, μια δύσκολη στιγμή φυσικά λόγω του κορωνοϊού, που επηρεάζει τις επιλογές που πρέπει να κάνουν οι σύλλογοι».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *