Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ.Σ. Αργυρούπολης- Ελευθερούπολη 1-1: Ματσάρα χωρίς νικητή στην Αργυρούπολη

Share

Αργυρούπολη και Ελευθερούπολη αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι είχε από την αρχή πολύ γρήγορο ρυθμό, με τις μεγάλες φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και τους παίχτες των δύο ομάδων να μην μπορούν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ. Τα γκολ σημειώθηκαν από τους Χατζή και Δρακοντίδη. Στο τέλος του παιχνιδιού οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αργυρούπολης χειροκρότησαν τους παίχτες, ενώ άλλοι, με μια δόση υπερβολής, φώναζαν στον διαιτητή να μην σφυρίξει τη λήξη του αγώνα καθώς απολάμβαναν ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το ξεκίνημα του ματς ήταν εντυπωσιακό και μόλις στο 2ο λεπτό ο Παπακωνσταντινίδης βρήκε πολύ ωραία τον Χριστογιάννη μέσα στη περιοχή αλλά αυτός αντί να πλασάρει, προτίμησε να κάνει μια αδύναμη κεφαλιά με τον Κολονέλο να μπλοκάρει τη μπάλα . Στο 6′ ο Σμυρνής σκόραρε για την Ελευθερούπολη με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, όμως το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Τσάκαλο, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Παππάς έκανε το γύρισμα μέσα στη περιοχή, ο Τσιτσίλας δεν απομάκρυνε σταθερά και ο Βασίλας δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα την ώρα που η εστία ήταν απροστάτευτη. Στο 16ο λεπτό ο Σαρδέλης εκτέλεσε φάουλ από μέση απόσταση με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ και στο 23΄ ο Χατζής εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε σωστά και ο Βασίλας αστόχησε ξανά από πλεονεκτική θέση. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις δικές τους καλές στιγμές. Στο 25ο λεπτό ο Παπακωνσταντινίδης σούταρε έξω από τη περιοχή με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ και στο 34΄ ο Δρακοντίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε και ο Κολονέλος έδιωξε με δυσκολία. Στο 38ο λεπτό ο διαιτητής Στεριώτης έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Τσιτσίλα στο Σμυρνή, με την απόφαση αυτή να προκαλεί τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Αργυρούπολης. Ο Χατζής ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και έγραψε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Αργυρούπολη εμφανίστηκε πιο αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο και αμέσως έδειξε την αντίδρασή της για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Στο 54ο λεπτό ο Γιαννίκος έκανε τη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε λίγο άουτ. Στο 64΄ ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με τον Δρακοντίδη να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από σέντρα του Γοργάκη. Η Αργυρούπολη συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και δημιούργησε δυο μεγάλες φάσεις σε διάστημα δυο λεπτών. Στο 66ο λεπτό ο Χρήστου σέντραρε, ο Χριστογιάννης έκανε τη κεφαλιά όμως ο Κολονέλος μπλόκαρε σταθερά και ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίχτης βγήκε απέναντι στο τερματοφύλακα της Ελευθερούπολης αλλά εκείνος αστόχησε από κοντινή απόσταση. Στη συνέχεια, χάθηκαν αρκετές καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στις πιο σημαντικές από αυτές, ο Παππάς έστειλε τη μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ με τον Τσιτσίλα στο 87΄, ενώ στο 89ο λεπτό ο Δρακοντίδης έκανε ένα πλασέ με τον Κολονέλο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Με τη λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν απογοητευμένοι καθώς δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και να πάρουν τη νίκη. Η Αργυρούπολη με το βαθμό που πήρε έφτασε τους 30 στο φετινό πρωτάθλημα και παρέμεινε στη 4η θέση. Από την άλλη η Ελευθερούπολη συνεχίζει τις χαμηλές της πτήσεις, ούσα στην 9η θέση με 20 βαθμούς.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Αργυρούπολη (4-2-3-1): Τσιτσίλας, Μπιζίνης, Κωστακής, Παπακωνσταντινίδης, Ασημάκης, Μπακάλης, Χριστογιάννης, Τσάκαλος, Γοργάκης, Χρήστου, Δρακοντίδης

Ελευθερούπολη(4-2-3-1): Κολονέλος, Τραϊκόπουλος, Χαλκιαδάκης, Ψηλλάκης, Φλώρος, Σαρδέλης, Γκέζος, Βασίλας, Σμυρνής, Χατζής, Παππάς

Διαιτητής: Στεριώτης/ Βοηθοί: Μαραθωνίτης, Σερεβέτας

Επιμέλεια: Nτίνος Μπέσσας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *