Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 3-2: ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ…

Share

Μεγάλη νίκη σημείωσαν οι Αγίοι Ανάργυροι το μεσημέρι της Κυριακής (19.02) στην έδρα τους κόντρα στο Παλαιό Φάληρο. Οι δύο ομάδες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πήγαιναν ”χέρι-χέρι” με τους γηπεδούχους στο τέλος να κερδίζουν με 3-2 στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Παλαιού Φαλήρου πίεζαν αρκετά και κατάφεραν να ανοίξουν νωρίς το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Φεντόροβ να βρίσκει τα δίχτυα και να σημειώνει το 1-0. Η ισοφάριση όμως, από τους γηπεδούχους δεν άργησε να έρθει και στο 16ο λεπτό με φοβερή ενέργεια του Πετανάι που ”κρέμασε” τον τερματοφύλακα διαμόρφωσε το σκορ σε 1-1. Λίγο αργότερα και αφού οι ομάδες έχουν πάρει τα πάνω τους και πιέζουν το Παλαιό Φάληρο βρίσκει ξανά δίχτυα και κάνει το 2-1 με γκολ του Κωνσταντινίδη Μοντεσάντο στο 21ο λεπτό.

Στο 26ο λεπτό οι Άγιοι Ανάργυροι κάνουν την πρώτη τους αλλαγή με τον Φωτόπουλο να δίνει την θέση του μετά από τον τραυματισμό που υπέστει ,στον Κωσταδήμα. Ένας παίκτης που άλλαξε το παιχνίδι αφού 2 λεπτά αργότερα, μετά από μακρινό σουτ που πιάνει βάζει γκολ και κάνει το 2-2 για τους γηπεδούχους. Το Παλαιό Φάληρο λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου κάνει αναγκαστική αλλαγή στο 41ο λεπτό με τον Βάια να αποχωρεί και την θέση του να παίρνει ο Ανδρέου.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το Παλαιό Φάληρο να κάνει αλλαγή στο 47ο λεπτό με τον Τσάμη να παίρνει την θέση του Γρίβα. Ενώ λίγα λεπτά αργότερα επιλέγουν και οι Αγίοι Ανάργυροι να κάνουν ακόμα μία αλλαγή με τον Παπουλίδη να βγαίνει στο 61ο λεπτό και να μπαίνει ο Χαραλάμπου. Μία καλή φάση σημειώθηκε στο 64ο λεπτό για τους γηπεδούχους που βρέθηκαν κοντά στο 3ο γκολ, με τον Βυζανιάρη να βγάζει σέντρα και με τον Δεσποτόπουλο να πιάνει την κεφαλιά αλλά να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν  αλλαγή με τον Ανδρέου να αφήνει την θέση του στον Σκορδό στο 65ο λεπτό. Οι ρυθμοί του αγώνα έχουν πέσει έτσι το Παλαιό Φάληρο κάνει ακόμα μία αλλαγή στο 79ο λεπτό με τον Γαβαλά να αποχωρεί και τον Λιώνη να μπαίνει.

Τα ίδια βήματα ακολούθησαν και οι Αγίοι Ανάργυροι καθώς στο 81ο λεπτό βγήκαν οι Γεωργαμλής και Δεσποτόπουλος και μπήκαν οι Δενελάβας και Χριστοδούλου. Στο 84ο λεπτό η συνεργασία του Κατσιβέλα και Πετανάι εβάλε τους γηπεδούχους ξάνα μπροστά στο σκορ και με γκολ του Πεταναι έγινε το 3-2. Λίγο πρίν το τέλος του αγώνα ο Χαραλάμπου δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο 88ο λεπτό για φάουλ παρ’ολ’αυτά αγώνας έληξε με νικήτρια την ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΠΑΠΠΑΣ,ΒΥΖΑΝΙΑΡΗΣ,ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ,ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ(61ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ),ΓΕΝΙΔΟΓΑΝ,ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ(81ο  ΔΕΝΕΛΑΒΑΣ),ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ,ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ,ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ(81ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ),ΠΕΤΑΝΑΙ,ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ(26ο ΚΩΣΤΑΔΗΜΑΣ).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΚΑΤΑΧΑΝΑΚΗΣ,ΜΠΟΥΡΣΑΛΗΣ,ΓΑΒΑΛΑΣ(79′ ΛΙΩΝΗΣ),ΓΡΙΒΑΣ(46′ ΤΣΑΜΗΣ),ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ,ΜΠΕΝΑ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΟΝΤΕΣΑΝΤΟ,ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ,ΒΑΙΑΣ(41′ ΑΝΔΡΕΟΥ,65′ ΣΚΟΡΔΟΣ),ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ,ΦΕΝΤΟΡΟΒ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ= ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π.

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ= ΛΙΑΜΠΩΤΗΣ Μ. , ΤΖΕΛΟΣ Ν.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ= ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ= ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΜΑΤΟΥΛΑ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *