Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΟ Περιστερίου-Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 3-1: Ανησύχησαν αλλά πήραν την νίκη οι γηπεδούχοι

Share

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας, ο ΑΟ Περιστερίου υποδέχτηκε την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων στο γήπεδο του «Ηφαίστου» και πήρε την νίκη πιο δύσκολα από ότι περίμενε απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας.

Γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό για τους γηπεδούχους που μπήκαν δυνατά στο ματς με τον Μιχάλη να “σερβίρει” στον Κατσίκη και αυτός να γράφει το 1-0. Τεράστια ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά η κεφαλιά του Κατσίκη κατέληξε άουτ. Τα επόμενα λεπτά έπεσε ο ρυθμός με τον ΑΟ Περιστερίου να ελέγχει το ματς προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες και κυρίως χωρίς να απειληθεί από την Ελπίδα. Πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 35’ με τον Κουνάδη να βγαίνει σε πλεονεκτική θέση μετά από εκτέλεση φάουλ αλλά ο πορτιέρο του Περιστερίου αντέδρασε γρήγορα και αποσόβησε τον κίνδυνο. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για το Περιστέρι στο 38’ με τον Σετελάρι να αστοχεί σε κενό τέρμα. Μεγάλο λάθος από τους αμυντικός και τον τερματοφύλακα του Περιστερίου στις καθυστερήσεις, με τον Κοτταρίδη να το εκμεταλλεύεται και να ισοφαρίζει σε κενή εστία.

Γκολ για το Περιστέρι στο 58’ μετά από όμορφη συνεργασία από την δεξιά πλευρά, ο Γεωργακόπουλος τελείωσε όμορφα τη φάση για το 2-1.

Άτυχη στιγμή και αυτογκόλ για την Ελπίδα στο 65’, με τον Δ. Σπυρόπουλο να θέλει να διώξει σε κόρνερ αλλά άθελα του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 3-1 για τους γηπεδούχους που κλειδώνουν την νίκη με το προβάδισμα των δύο γκολ.

Τα τελευταία λεπτά το ματς έσβησε με τους γηπεδούχους να κρατάνε την κατοχή της μπάλας χωρίς απειλούν και κυρίως χωρίς να απειληθούν.

Ενδεκάδες

ΑΟ Περιστερίου

Μπακοδήμος, Τρόκα (79′ Κούτρης), Ι. Μπούζας, Σετελάρι, Λάχας, Ζιάμπρας, Μιχάλης, Ζαφειράτος Γ. (79′ Στασινόπουλος), Βαγγέλης (69′ Ζαφειράτος Α.), Ρίζος (79′ Δημητρίου), Κατσίκης (55′ Γεωργακόπουλος)

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων

Νικολίτσας, Παππάς, Σπυρόπουλος Δ. (76′ Κάβουρας), Κουνάδης, Σπυρόπουλος Π., Λάνη, Κίτσος (20′ Γιαμαρέλος), Ροκανάς (76′ Ντάλλας), Πάσχος, Λυμπερόπουλος (60′ Ζενουνλλάρι), Κοτταρίδης

Επιμέλεια: Νίκος Παπαχρήστος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *