Type to search

Α.Ο ΠΟΡΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντελβέν Εντινγκά: Από το Τσάμπιονς Λιγκ, στη Γ’ Εθνική

Share

Ο Ντελβέν Εντινγκά, επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό, του Α.Ο Πόρου . Η ομάδα του Ηρακλείου αγωνίζεται στην Γ’ Κατηγορία και βάζει στην μηχανή της, έναν σκληροτράχηλο παίκτη που αγωνίζεται στην μεσοαμυντική γραμμή. Ο Κονγκολέζος χαφ, με υψηλότατες παραστάσεις και εικόνες, έχει αγωνιστεί μέχρι και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έρχεται να βοηθήσει την ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Ο αμυντικός χαφ, από το Πουάντ Νουάρ, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό, έχοντας σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού, στις τάξεις των φιλάθλων της Ηρακλειώτικης ομάδας. Ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαργιωτάκης, ανακοίνωσε τη μεταγραφή μέσω των social media,αναφέροντας:“Έχω την τρελή χαρά να ανακοινώσω στους φίλους της ομάδας του Πόρου μια απίστευτη μεταγραφή από Γαλλία. Ο Εντινγκά είναι από σήμερα παίκτη μας”.

 

Το βιογραφικό του

Ο 34χρονος μέσος βρέθηκε στην Ελλάδα αρχικά την περίοδο 2013-2015, με διετή δανεισμό από τη Μονακό στον Ολυμπιακό. Με τους Πειραιώτες στέφθηκε δύο φορές πρωταθλητής και μία κυπελλούχος .Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει θητεία και σε Οσέρ, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σίβασπορ και Αντάλιασπορ.

Επιμέλεια: Φραγάκης Γεώργιος

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *