Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Ραμόν και η μάχη με τον Άρη

Share

Στον πυρετό της μεταγραφικής περιόδου κινούνται αυτές τις μέρες στον Πειραιά, καθώς οι <<ερυθρόλευκοι>> βρίσκονται μια ανάσα από την επίσιμη ανακοίνωση του Ραμόν από τη Φλαμένγκο.

Πρόκειται για τον δεύτερο παίκτη που παίρνουν από τη Βραζιλιάνικη ομάδα μετά από την απόκτηση του Ροντινέι. Ο Ραμόν αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχει συνολικά 33 συμμετοχές με τη Φλαμένγκο. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν δανεικός στην Μπαραγκαντίνο, ομάδα που έχει αγοράσει η Red Bull και μέτρησε μάλιστα 19 συμμετοχές πριν την επιστροφή του  τον περασμένο Δεκέμβρη. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ καθώς δεν έχει κλείσει ακόμα τα 22 και φημίζεται για την ταχύτητα του και την επιρροή του στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που έχουν στερηθεί οι Πειραιώτες από τον βασικό τους αριστερό μπακ Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ο οποίος δεν συνεισφέρει τόσο σε αυτό τον τομέα.

Φυσικά το ενδιαφέρον της ομάδας του Μίτσελ στρέφεται στην πρώτη αναμέτρηση των διπλών αγώνων με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα στις 19:00. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες μόλις τρεις ημέρες πριν με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 1-0 χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάζει με την εικόνα του. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές καθώς ακολουθούν πολλά και δύσκολα παιχνίδια για το Πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από την επικίνδυνη έξοδο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή. Όσον αφορά το σημερινό ματς, αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα έχουν οι Τζολάκης, Ρέτσος, Σαμασέκου και Ελ Αραμπί. Θέση βασικού επίσης διεκδικούν οι Βαλμπουενά και Κασάμι. Ο επαναληπτικός έχει οριστεί για την Τετάρτη 25/1. Οι Πειραιώτες στοχεύουν φέτος στην κατάκτηση του Κυπέλλου ίσως περισσότερο από προηγούμενες σεζόν κυρίως λόγω της απόστασης των 7 βαθμών από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι θα παραδοθούν αμαχητί από την κούρσα του τίτλου.

Επιμέλεια: Ιάσονας Τσίλης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *