Type to search

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΒΟΛΟΣ ΜΕ ΛΥΤΡΩΤΗ ΟΖΕΓΚΟΒΙΤΣ

Share

Στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ο Βόλος απέσπασε το διπλό στη Νίκαια από τον Ιωνικό. Σ’ ένα ματς που υπήρχε αλληλεξουδετέρωση για 90′ ο Οζέγκοβιτς είπε “ευχαριστώ” στο δώρο του Τσιγκρίνσκι και με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάρισε το τρίποντο στον Βόλο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλές φάσεις και οι δύο ομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικές. Στο 5′ οι γηπεδούχοι ήταν οι πρώτοι που απείλησαν με την κεφαλιά του Μάντζη να καταλήγει στην “αγκαλιά” του Κλέιμαν. Στο 31′ ο Γούλερι παραλίγο να ανοίξει το σκορ, όταν κατάφερε να αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, κάνοντας ένα ωραίο σουτ, αλλά ο Ισραηλινός τερματοφύλακας είχε την απάντηση στον Άγγλο επιθετικό του Ιωνικού. Στο 9′ έγινε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Σάκιτς στο κεφάλι του Ντέλετιτς, το οποίο λίγο έλειψε να ανάψει τα αίματα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για κόκκινη κάρτα, ωστόσο ο Αυστριακός μπακ των γηπεδούχων τιμωρήθηκε με κίτρινη.
Στο δεύτερο μέρος ο Ιωνικός απείλησε δύο φορές την εστία του Κλέιμαν, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν την απάντηση. Αρχικά στο 51′ και στο 54′ ο Ρομαό και ο Σάκιτς απείλησαν με δύο άστοχα σουτ. Στη συνέχεια ο Κάνιας απείλησε με ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ στο 56′. Στο 70′ ήταν η σειρά του Βόλου να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο να πετύχουν γκολ. Ο Ντέλετιτς με μια καλή εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Πίρινεν, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγο έλειψε να έχουμε φινάλε “γκρανκινιόλ”. Στο 86′ ο Χουτεσιώτης σταμάτησε την κεφαλιά του Κούτσια, ενώ λίγο αργότερα η προσπάθεια του Ελευθεριάδη εξουδετερώθηκε από τον Κλέιμαν. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο ο Οζέγκοβιτς πραγματοποίει ένα σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα καταλήγει στο χέρι του Τσιγκρίνσκι. Ο διαιτητής Περράκης, μετά από υπόδειξη του VAR, δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Σέρβος ευστόχησε και έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Στο 90+6 ο Μάντζης παραλίγο να κάνει το 1-1 κάνοντας ανάποδο ψαλίδι, με τον Κλέιμαν να στέλνει την μπάλα κόρνερ.

Ο Βόλος με την νίκη του κατάφερε να προσπεράσει τον Άρη και ανέβηκε στην πέμπτη θέση. Αντίθετα, ο Ιωνικός παρέμεινε στην τελευταία θέση με οκτώ βαθμούς συγκομιδή. Στην επόμενη αγωνιστική ο Βόλος ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να παίξει με τον Άρη, ο οποίος θα έχει παίξει με τον Ολυμπιακό νωρίτερα για το κύπελλο. Ο Ιωνικός από την μεριά του υποδέχεται στην Νίκαια την φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα, την ΑΕΚ, η οποία νίκησε 4-1 τον Παναιτωλικό και την Τετάρτη υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σεμπά, Ρομαό (90+2′ Καμπράλ), Γούλερι (80′ Ελευθεριάδης), Κάνιας, Λοβέρα (58′ Φαντιγκά), Μάντζης.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεζκίδα (80′ Καρτάλης), Τσίρινος (75′ Κούτσιας), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (90+2′ Σιέλης).

Επιμέλεια: Μιχάλης Σοϊλές

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *