Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΠΙΚΑ

Παπάγος-Κένταυρος Βριλησσίων 1-4: «Καλπάζων» Κένταυρος πέρασε αλώβητος και από τον Χολαργό!

Share

Παπάγος(12ος,6β.) και Κένταυρος Βριλησσίων(1ος,28β.) αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ.Αθηνών, με τα Βριλήσσια να συνεχίζουν αήττητα το ταξίδι τους προς την Α’ κατηγορία, επικρατώντας με 1-4.

Όρκος νίκης του Παπάγου

Το ματς

Με το ‘’καλημέρα’’ ο Κένταυρος πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κρατώντας τον Παπάγο στο δικό του μισό του γηπέδου επικράτησε καθολικά στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα. Ανωτερότητα που απέδωσε καθώς στο 19ο λεπτό και έπειτα από προσωπική ενέργεια του Ταούζη ο, συνήθης ύποπτος, Μπρίλης σκόραρε για 14η φορά την φετινή σεζόν σε συνολικά 10 συμμετοχές.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας, ο προπονητής του Παπάγου, Γιάννης Ντόκος, άλλαξε το σύστημα του σε 4-4-2 και με έναν ‘’ρόμβο’’ στον άξονα κατάφερε να περιορίσει τους μέσους των Βριλησσίων. Κίνηση που βοήθησε τους γηπεδούχους να αναπτυχθούν καλύτερα στις αντεπιθέσεις και με πιο άμεσο παιχνίδι να καταγράφουν την πρώτη τους τελική στο 33ο λεπτό με κεφαλιά του Φατούρου έπειτα από κόρνερ του Μπράτσου.

Τα Βριλήσσια όμως κατάφεραν με τον Φελέκη, ο οποίος με έναν «κεραυνό» έξω από την μεγάλη περιοχή, έδωσε προβάδισμα δυο γκολ στην ομάδα του πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ένα πρώτο ημίχρονο που έκλεισε με έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή του Παπάγου προς τον Διαιτητή Πατεράκη για έμμεσο που δεν δόθηκε στην περιοχή του Κένταυρου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παπάγος μπήκε αποφασισμένος να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του στο παιχνίδι. Αφού ανέβασε την ένταση και την πίεσή του, κατάφερε να μειώσει στο 51ο λεπτό με ένα σπάνιας ομορφιάς ψιλοκρεμαστό τελείωμα του Παπαναστασίου έπειτα από κάθετη του Αλεξιάδη.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με τον Παπάγο των πολλών απουσιών να μένει από δυνάμεις, ο Κένταυρος πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ουσιαστικά ‘’έσβησε’’ το ματς.

Στο 78ο λεπτό, ο Ταούζης, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Λάγιου, με ωραίο τελείωμα από δεξιά πλάσαρε στην αντίθετη γωνία του τερματοφύλακα του Παπάγου κάνοντας το 1-3.

Πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, ο Γεωργουλάκης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Κένταυρου αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε υποδειγματικά.

Παπάγος και Κένταυρος, συνεχίζουν την μάχη τους στο πρωτάθλημα, με τους μεν να προσπαθούν να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό και τους δε να έχουν βάλει πλώρη για τα ‘’σαλόνια’’ της Α’ Κατηγορίας.

ΓΚΟΛ: 51’ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-19’ ΜΠΡΙΛΗΣ, 40’ ΦΕΛΕΚΗΣ, 78’ ΤΑΟΥΖΗΣ, 85’ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΠΑΓΟΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΚΟΣ) 4-2-3-1: ΛΑΓΙΟΣ-ΠΛΟΥΜΗΣ,ΛΙΟΥΚΑΣ,ΦΑΤΟΥΡΟΣ,ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ-ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ,ΓΥΠΑΡΗΣ-ΜΠΡΑΤΣΟΣ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ-ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ(ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΠΤΣΟΣ) 4-2-3-1: ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΝΙΚΑΣ,ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΑΟΥΖΗΣ-ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ,ΦΕΛΕΚΗΣ(87’ ΤΣΟΓΚΑΣ)-ΔΕΤΣΗΣ(62’ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ),ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ(84’ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ),ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ(84’ ΚΟΛΙΟΣ)-ΜΠΡΙΛΗΣ

Επιμέλεια: Γιάννης Νικολόπουλος

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *