Type to search

ΑΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ο Νταρίντα και οι υπόλοιποι

Share

Έντονη δραστηριότητα σήμερα (13/12) για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου . Οι Θεσσαλονικείς που τείνουν να μεταφέρουν την έδρα τους στην Πράγα έπειτα από την ανανέωση μέχρι το 2025 με τον Μπράμπετς ανακοίνωσαν τον Βλάντιμιρ Νταρίντα ως ελεύθερο από την Χέρτα ενώ έχει έρθει σε συμφωνία με τον επίσης Τσέχο Ματέι Βύντρα , ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την Μπέρνλι.

 

Το μετεγγραφικό αλισβερίσι βέβαια θα συνεχιστεί για τον Άρη από την στιγμή που ο Θοδωρής Καρυπίδης , έπειτα από συζητήσεις με τον Άλαν Πάρντιου για τις ανάγκες της ομάδας , έδωσε το πράσινο φως για την ενισχύσει των κίτρινων. Ο Πάρντιου εισηγήθηκε για τέσσερις μετεγγραφές με την απόκτησή ενός ανασταλτικού μέσου να είναι στην κορυφή της λίστας , ειδικότερα από την στιγμή που ο Νταμπό δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και ο Ντιόπ αποχωρεί οριστικά από την ομάδα. Μία ακόμα πιθανή προσθήκη είναι κάποιος πλάγιος μπακ αφού ο Πίρσμαν δεν υπολογίζεται από τον Άγγλο προπονητή και ο Εμπακατά χρησιμοποιείται φέτος περισσότερο ως εξτρέμ.

Στον χειμερινό μετεγγραφικό προγραμματισμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπάρχουν και κάποιες ‘ερυθρόλευκες’ εκκρεμότητες . Η μια είναι η υπόθεση Καμαρά με τα σενάρια επιστροφής του στην Θεσσαλονίκη, η άλλη είναι η υπόθεση Ματσίνι. Ύστερα από την ιστορία με την ανακοίνωση του Αργεντινού πως θέλει να αποχωρίσει από τον Άρη , περιμένουν στο νέο Ρύσιο την φημολογούμενη πρόταση των Πειραιωτών.

Τα σενάρια και τα ονόματα είναι ακόμα πολλά και αυτό γιατί στον Άρη γνωρίζουν πως τα περιθώρια έχουν στενέψει για μία θέση στα πλέι-οφ ειδικά μετά τον κάκιστο πρώτο γύρο της ομάδας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *