Type to search

ΕΠΣ Αθηνών Κεντρική Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΠΙΚΑ

Ανώτερος μεν…χωρίς τρίποντο στο Χολαργό δε!

Share

Παπάγος και Αστέρας Εξαρχείων, το μεσημέρι του Σαββάτου, «ήρθαν» ισόπαλοι με 1-1 στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Β’ κατηγορίας για την Ε.Π.Σ.Αθηνών.

Οι δυο «μονομάχοι» προσπάθησαν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας, χωρίς ωστόσο κάποιος από τους δυο να τα καταφέρει.

Ισορροπία πριν τον…Μονόλογο!

Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού, Παπάγος και Αστέρας Εξαρχείων, ισορρόπησαν στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού. Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν με άμεσο ποδόσφαιρο να πιάσουν στον ύπνο την άμυνα του Αστέρα, με τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» με το χτίσιμο των επιθέσεών τους να ξεκινά από χαμηλά. Ο Γιάννης Ταλιούρας σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά στο 29ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Αλεξιάδη ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο νεαρός Κωνσταντίνος Φωτιάδης με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το 1-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 21χρονος επιθετικός των γηπεδούχων έκανε το «8 στα 8» στα γκολ την φετινή χρονιά. Το πρώτο μέρος τελειώνει με τον τραυματισμό του Παναγόπουλου(Παπάγος) και τον διαιτητή, κύριο Χριστοδούλου, να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια εν αναμονή ενός ακόμη καλύτερου δευτέρου ημίχρονου.

Ο Μονόλογος του Παπάγου.

Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε. Ο Παπάγος ήταν το απόλυτο αφεντικό εντός αγωνιστικού χώρου, με το σύνολο του Γιάννη Ντόκου να μην καταφέρνει να βρει το πολυπόθητο δεύτερο γκολ και να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο εντός έδρας. Χαρακτηριστική στιγμή είναι αυτή του 65ου λεπτού όπου σε φάση διαρκείας οι Παπαναστασίου, Ταλιούρας και Κωστόπουλος δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα του Σαμιανού. Η ανωτερότητα των γηπεδούχων δεν ευδοκίμησε ούτε στο 82ο λεπτό, όπου ο Παπαναστασίου δεν πρόλαβε το παράλληλο γύρισμα του Μπράτσου με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. «Παρένθεση» στον μονόλογο των γηπεδούχων που λίγο έλλειψε να αποβεί μοιραία, ήταν το δοκάρι από τον Φωτιάδη μετά από κόρνερ του Στούμπου δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά.

Εύκολο απόγευμα για τον διαιτητή Χριστοδούλου καθώς και για τους βοηθούς του Γιαννακόπουλο και Μπαγιά και αυτό διότι δεν προέκυψαν αμφισβητούμενες φάσεις.

ΓΚΟΛ: 29’ ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ-45’+ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 81’ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-57’ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΠΑΠΑΓΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΚΟΣ) 4-2-3-1: ΛΑΓΙΟΣ-ΚΟΛΙΑΚΟΣ,ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ,ΦΑΤΟΥΡΟΣ,ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ(46’ ΠΛΟΥΜΗΣ)-ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ(66’ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΙΟΥ),ΛΙΟΥΚΑΣ-ΜΠΡΑΤΣΟΣ,ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ(55’ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ),ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (ΤΑΣΟΣ ΨΥΛΛΙΑΣ) 4-4-2: ΣΑΜΙΑΝΟΣ-ΝΤΙΝΑΣ,ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ,ΚΑΡΟΥΣΟΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ(73’ ΧΑΦΟΥΣ),ΣΤΟΥΜΠΟΣ,ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ,ΚΩΤΣΗΣ(46’ ΜΠΟΥΖΗΣ)-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ(73’ ΣΙΑΤΟΥΝΗΣ),ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Το Τρίτο Ημίχρονο.

Στον απόηχο της τρίτης ισοπαλίας του Παπάγου εντός έδρας, ρωτήσαμε τον προπονητή της ομάδας κύριο Γιάννη Ντόκο τι πιστεύει πως λείπει από την ομάδα του και δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο Στάδιο Χολαργού. Χαρακτηριστικά μας απάντησε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει τι λείπει αλλά είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά και την συνολική εικόνα της ομάδας. Αναλυτικότερα: «Θεωρώ πως από το πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο ειδικά  μετά το 10ο λεπτό. Θεωρώ ότι είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, βάζουμε το γκολ, έχουμε ευκαιρίες και για το 2-0, στην τελική πάσα υστερούμε αρκετά και τρώμε ένα πολύ ‘κρύο’ γκολ στο 45΄.»

Αναφορικά με το δεύτερο μέρος και την επιπλέον επιθετικότητα και ταχύτητα που πρόσθεσε στην ομάδα του: «Ανεβάσαμε πολύ τις γραμμές μας στο δεύτερο ημίχρονο, για να πιέσουμε βάλαμε παραπάνω ταχύτητα μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι μέχρι το 75’ έχουμε την καθολική υπεροχή του παιχνιδιού, μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ ακόμα, δεύτερο γκολ ακόμα, να γίνει το 2-1, να γίνει το 3-1, με την παράλληλη σέντρα που δεν ‘βρήκε’ κανένας ώστε να τελειώσει την φάση και όπως είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου θα μπορούσε να γίνει το 1-2 στο τέλος με το δοκάρι του Αστέρα.»

Κλείνοντας, ο κύριος Ντόκος θεωρεί άδικη την βαθμολογική θέση του Παπάγου, χωρίς ο ίδιος να μπορεί να το αιτιολογήσει αυτό. « Πραγματικά μας αδικεί πολύ η βαθμολογική μας θέση με την ομάδα που έχουμε και τον τρόπο που παίζουμε. Δεν μπορώ να πω κάτι, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Με το παραμικρό τρώμε γκολ, για να βάλουμε γκολ πρέπει να ματώσουμε. Πλην της Κηπούπολης και του Φοίνικα Περιστερίου, όπου οι άνθρωποι μας κέρδισαν δίκαια, έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των αγώνων εδώ και οκτώ αγωνιστικές.

Επιμέλεια: Γιάννης Νικολόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *