Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλσούπολη-Κένταυρος Βριλησσίων 1-2 : Διατήρησε το απόλυτο με ανατροπή στο τέλος ο Κένταυρος

Share

Ο Κένταυρος Βριλησσίων έδειξε χαρακτήρα και παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, με δύο γκολ στο τέλος του αγώνα κατάφερε να φύγει αλώβητος και από την Νέα Ιωνία παραμένοντας μόνος πρώτος στον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

 Το ματς

 

Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό από την αρχή καθώς και οι δύο ομάδες μπήκαν στην αναμέτρηση αποφασισμένες να παλέψουν μέχρι τέλους για τους τρεις βαθμούς. Στο 8ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι για την Αλσούπολη με τον Τρούση, ο οποίος από θέση τετ α τετ πλάσαρε αδύναμα δίνοντας την ευκαιρία στον Τικταπανίδη να μπλοκάρει εύκολα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κένταυρος έπιασε στον ύπνο την άμυνα των πρασίνων όμως ο Γκούγκας νικήθηκε από τον Καραγεώργο ο οποίος με μία εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την Αλσούπολη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας τις περισσότερες ευκαιρίες οι οποίες παρ’ όλα αυτά είχαν άδοξη κατάληξη.

Με την αρχή του δεύτερου μισού  οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη, άσκησαν μεγάλη πίεση στον Κένταυρο και στο 53ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με ωραία κεφαλιά του Τρούση που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τικταπανίδη. Μετά από αυτό το γκολ ο Κένταυρος άρχισε να ανεβαίνει μέτρα στο γήπεδο και ανάγκασε τους πράσινους να οπισθοχωρήσουν αρκετά. Οι περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι σταματούσαν πάνω στον εξαιρετικό Καραγεώργο ο οποίος με συνεχόμενες μεγάλες επεμβάσεις κρατούσε το προβάδισμα για την ομάδα του. Στο 85ο λεπτό όμως ο τερματοφύλακας της Αλσούπολης είδε τον συμπαίκτη του τον Παπαδήμα ,στην προσπάθεια του να αποκρούσει μία σέντρα, να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1. Ο Κένταυρος δεν επαναπαύτηκε με την ισοπαλία και συνέχισε την πίεσή του με αποτέλεσμα να βρει κι άλλο γκολ στο 93ο λεπτό με τον Γκρούγκα, ο οποίος βρισκόταν ξεχασμένος από την άμυνα της Αλσούπολης και ολομόναχος στο ύψος της μικρής περιοχής και δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον Καραγεώργο και να ολοκληρώσει μια σπουδαία ανατροπή για την ομάδα του η οποία έκανε το 5 στα 5 και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου αφήνοντας πλέον την Αλσούπολη 8 βαθμούς πιο κάτω.

Ενδεκάδες

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Καραγεώργος, Παππούς, Καρυπίδης, Φειδάκης, Κωνσταντάκης (85′ Γκίκας), Κοκότης, Τρούσι (82′ Χαραλάμπους), Παπαδήμας, Περουτσέας (80′ Τσάλας), Τσούκας, Ιακωβίδης (82′ Βασιλάκος)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Αργυρόπουλος, Ταουζής, Σταυρόπουλος, Γεωργουδάκης (90′ Ευαγγελίου), Φελέκης, Μανίκας, Τσαντήλας (46′ Δέτσης), Γκούγκας (90′ Κολλιός), Μπαλατσούρας, Μπρίλης.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *